Volledig scherm
© BELGA

STVV-Beerschot uitgesteld nadat coronagolf Ratten teistert, volgt ook Eupen-Genk?

Jupiler Pro LeagueDe partij tussen STVV en Beerschot van morgenavond wordt uitgesteld. Dat bevestigt de Pro League in een persbericht. Beerschot had uitstel gevraagd omdat het team geteisterd wordt door een coronagolf en dat verzoek werd dus ingewilligd. Mogelijk wordt ook Eupen-Genk van woensdagavond om gelijkaardige redenen verplaatst naar een latere datum.

11 reacties

 • F Peeters

  2 maanden geleden
  Mischien nog meer knuffelen en spugen op de grasmat. Best is om dat spelletje stop te zetten voor 2 maand.
 • Augustin Berghmans

  2 maanden geleden
  Het enige verzet dat men nog heeft, zou men ons ook moeten afnemen al men moest de reactie's volgen van hier onder.
 • Bon Valkiers

  2 maanden geleden
  Is niet verwonderlijk hé. Bij bij ieder doelpunt mekaar bespringen en knuffelen. Hoeveel knuffelcontacten hebben die voetballers eigenlijk. Maar daar hoor ik geen enkele journalist, viroloog of politicus een opmerking over maken. Mevrouw  Berx, in plaats van pizzadozen te tellen, kan je misschien de Beerschotspelers eens op de vingers tikken. Jij stuurt toch zo graag het corona-beleid in de provincie Antwerpen.
 • Ben De Cock

  2 maanden geleden
  pff stopt die voetbal eens. Hoeveel keren wedstrijden uitstellen door corona uitbraak. wacht gewoon tot de cijfers terug goed zijn. Mijn kinderen mogen niet naar het UNIF, maar die voetballers blijven gewoon voort doen. We mogen onze vrienden en familie niet meer zien of toch niet allemaal en die voetballers wel. pff denk nu eens aan iedereen en niet enkel aan het geld. 
 • Steven Sintubin

  2 maanden geleden
  Twordt ook hoog tijd dat ze het voetbal stil leggen, ze hangen constant aan elkaar! Er wordt daar nog weinig maatregelen genomen bij overwinningen...
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"