BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Straks 15de Vanhaezebrouck versus Mazzu: opvallende vaststelling uit vorige ontmoetingen tussen twee Belgische succescoaches

Jupiler Pro LeagueHein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu: twee coaches mét status in België. Om 18 uur volgt een nieuwe clash tussen beide oefenmeesters, hun vijftiende treffen in de geschiedenis. Wie trok in het verleden het vaakst aan het langste eind? Opvallend: liefst acht keer werden de punten gedeeld. Een overzicht.

2 reacties

 • GUIDO BEECKMAN

  4 jaar geleden
  1-3 stafschop goal telt ook mee
 • Piet Corneel

  4 jaar geleden
  en Mazzu zal aan het langste eindtrekken 1-2
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.