BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Straks 15de Vanhaezebrouck versus Mazzu: opvallende vaststelling uit vorige ontmoetingen tussen twee Belgische succescoaches

Jupiler Pro LeagueHein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu: twee coaches mét status in België. Om 18 uur volgt een nieuwe clash tussen beide oefenmeesters, hun vijftiende treffen in de geschiedenis. Wie trok in het verleden het vaakst aan het langste eind? Opvallend: liefst acht keer werden de punten gedeeld. Een overzicht.

2 reacties

 • GUIDO BEECKMAN

  4 jaar geleden
  1-3 stafschop goal telt ook mee
 • Piet Corneel

  4 jaar geleden
  en Mazzu zal aan het langste eindtrekken 1-2
 1. Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?
  Jupiler pro league

  Morioka zkt ruimte. Vindt hij die straks op de Pairay ?

  Sporting Charleroi opent vanavond de twaalfde speeldag met een verplaatsing naar Seraing. De eerste sinds 5 mei 1996 (2-3). Op het eerste gezicht is er voor Edward Still geen reden om het elftal te wijzigen dat vorig weekend aan de aftrap kwam tegen Racing Genk, na de rust overwicht afdwong en uiteindelijk won — mede dankzij een sublieme Hervé Koffi. “We hebben tegen Genk een grote stap in de goede richting gezet”, bevestigde de coach van de Carolo’s die stelling.
 2. ‘Sprookje’ van Union wordt steeds gretiger doorverteld in het buitenland: “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”
  Belgisch voetbal
  19

  ‘Sprookje’ van Union wordt steeds gretiger doorver­teld in het buitenland: “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”

  Daar pronk je dan, Union zijnde. Zeven punten los en herfstkampioen als promovendus - ongezien. Ook in het buitenland sijpelt steeds meer door dat Felice Mazzu een sprookje aan het schrijven is in het Dudenpark. Van Spanje tot Engeland. Van Marca tot The Independent, allemaal komen ze graag kijken naar wat er zich achter de stokoude gevel van het Joseph Marienstadion afspeelt. “Brussel is weer een stad met twee clubs.”