Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
0

Status quo in Champions’ play-offs: Antwerp en Club Brugge komen in erbarmelijke match niet tot scoren

Jupiler Pro LeagueAls ware het een eindeseizoenswedstrijd. Antwerp en Club Brugge hebben een slaapverwekkende pot voetbal op de mat gelegd. Het bleef 0-0. Status quo in de Champions’ play-off na speeldag drie, Club Brugge strompelt richting titel.

40 reacties

 • Tom Bogaerts

  1 maand geleden
  De twee slechtst voetballende teams in PO1. Dat staat vast.
 • dretie munkies

  1 maand geleden
  Nog maar eens bewezen dat Club me Rits in het elftal niet tot mooie prestaties komt ! Maar ja wat wil je ; Rits en Clement zijn gouwgenoten !
 • ringo van der pulst

  1 maand geleden
  Hans stond welgeteld twee minuten op het veld en ik zag hem al goeie dingen doen.
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Allemaal de schuld van de VAR, of van spelers die te veel betaald worden.
 • marc meulenberghs

  1 maand geleden
  Verstraete uiteraard geel voor niks aangezien de scheidsrechter wist dat die op 1 kaart van schorsing stond, dus de volgende match op Club Brugge geschorst. Als je tussen de lijnen leest van de scheidsrechterlijke beslissingen, dan weet je wie het in de Belgische voetbalwereld voor het zeggen heeft en wie er uiteraard kampioen gaat spelen.
 1. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.