Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
0
EINDE
2
RFC Seraing SER
 • Moustapha Mbow Goal 9'
 • Morgan Poaty Goal 54'

Standard weer met voeten op de grond na pijnlijke derbynederlaag: “Seraing had het al vroeger kunnen afmaken”

Jupiler Pro LeagueGeen vijfde opeenvolgende zege voor Standard, wel een domper van jewelste. In de heksenketel van Sclessin verkocht de kleine Luikse broer Seraing de troepen van Ronny Deila een uppercut zoals Standard er zelf twee weken geleden Club Brugge één had toegediend.

4 reacties

 • Frederik Jansens

  4 maanden geleden
  Vermaelen uw humor is werkelijk fantastisch! Je bent een regelrechte Anderlechthater. Blijkbaar ben je rap jullie slechte jaren vergeten waarbij Brugge nooit meer een titel heeft gepakt(10 jaar of zo). Zo'n periode maakt Anderlecht nu ook mee. Uw ploegske heeft toch maar mooi een grote pandoering van Standard gekregen. Zegt veel over jullie kwaliteit als Standard dan verliest tg Seraing.
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  1 woord : fantastisch!
 • André Vermaelen

  4 maanden geleden
  Als Standard wil aansluiten bij de top, waar het historisch gezien bij hoort, zal het van kleinere ploegen als Kortrijk, Waregem, Anderlecht en Oostende moeten kunnen winnen.
 • john dewit

  4 maanden geleden
  Eerst Brugge een afstraffing geven en dan den boot in tegen Seraing!
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.