Standard in beroep tegen 3 speeldagen schorsing voor jonge Mmaee

VideoStandard tekent beroep aan tegen de zware sanctie voor verdediger Samy Mmaee, die dinsdag drie speeldagen schorsing en 800 euro boete opgelegd kreeg van de Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB).

 1. Vanzo riskeert drie speeldagen schorsing, ook Mmaee opgeroepen
  Video

  Vanzo riskeert drie speeldagen schorsing, ook Mmaee opgeroepen

  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft zijn voorstel tot minnelijke schikking overgemaakt aan Floriano Vanzo, na zijn rode kaart op de tweede speeldag van de play-offs in de Jupiler Pro League. De aanvaller van Waasland-Beveren kijkt aan tegen drie speeldagen schorsing en 800 euro boete. Samy Mmaee moet morgen voor de Geschillencommissie van de KBVB verschijnen omwille van een openstaande voorwaardelijke schorsing.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.