Photonews
Volledig scherm
© Photonews

SFEERREPO. Op bezoek bij revelatie en traditieclub Union Sint-Gillis: "Er is maar één team in Brussel"

Jupiler pro leagueBrussel heeft een nieuw Feestpaleis: Union Sint-Gillis. Het Dudenpark swingt op en naast het veld, de 1-3-nederlaag tegen OHL gisteren brengt de Brusselse cultclub en herfstkampioen amper uit zijn roes: "Wij zijn niet vijandig, al lachen we nu wel wat met wonderploeg Anderlecht."

1 reactie

 • Eric Leysen

  2 maanden geleden
  Voetbal zoals het hoort te zijn. Mét ambiance en vurige supporters die er een feest van maken.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.