Hein Vanhaezebrouck, tijdens Cercle-AA Gent.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck, tijdens Cercle-AA Gent. © BELGA

Seizoen start zonder extra cameraman in ‘kleinere’ matchen: “Als Cercle-debacle zich herhaalt, maakt Belgisch voetbal zich belachelijk”

Jupiler Pro LeagueEr zullen dit seizoen vooralsnog geen extra cameramensen ingezet worden in ‘kleinere’ matchen. Iets waar AA Gent, vorig jaar de dupe nadat een zestienmetercamera onbemand bleef, nochtans voor ijverde. “Dit is ontgoochelend.”

2 reacties

 • Erwin Wille

  4 maanden geleden
  Er lopen nog meerdere personen rond die niets bijdragen om de match uit te zenden en toch goed betaald worden en achteraf aanschuiven op de receptie
 • malfait christian

  4 maanden geleden
  Ja dit was een ongeldig doelpunt, ongeacht de voorliefde voor de één of andere. Daardoor echter waren de gevolgen groot.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.