Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
3
EINDE
0
Club Brugge CLU
 • 30' 64' Goal Philip Zinckernagel
 • 90'+2' Goal William Balikwisha

Sclessin brult weer: enthousiast Standard verkoopt tam Club Brugge flink pak rammel

Jupiler Pro LeagueVan de hemel in Porto naar de hel in Luik. Met twee knappe goals schonk Philip Zinckernagel een sterk Standard een vierde zege op rij, William Balikwisha legde de 3-0-eindstand vast. Club voetbalde nauwelijks een kans bijeen en gaat met een slecht gevoel de interlandbreak in.

64 reacties

 • Daniel Jodts

  4 maanden geleden
  ik heb zeker geen slecht club brugge gezien ,club domineerde de wedstrijd en bij de eerste kans een afstand schot was het raak voor standaard ,dat zeker geen grote wedstrijd speelde ,je moet ook gelukl hebben en dat was voor standaard ,en vanacken speelde niet zo slecht als jullie allemaal zeggen ,standaard speelde gewoon op de counter en dat lukte
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Ach voetbal is winnen maar ook verliezen. Dit kan gebeuren en ligt hoogstwaarschijnlijk enerzijds aan die zware midweekmatch in Porto en anderzijds ook aan onderschatting van Standard. In alle geval de overwinning van Standard was dik verdiend.
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Brugge was duidelijk fysiek nog niet bekomen van de inspanningen tegen FC Porto . Elf blauwzwarte standbeelden op het veld van Standard bevestigen deze stelling .
 • John De roo

  4 maanden geleden
  De reacties waren opnieuw enorm overdreven na Porto en dat terwijl het verdedigend nog steeds rammelt langs alle kanten met Mechele en Meyer die veel te licht zijn en een Sylla die welliswaar bulkt van het talent maar nog piepjong is en niks te leren heeft van Mechele of Meyer. Odoi is ook een serieuze aderlating tov Mata. Met deze verdediging ga je prutsen blijven tegenkomen. En nu is het te laat want de mercato is gesloten en Hendri die echt nuttig zou geweest zijn is weg.
 • linda van landeghem

  4 maanden geleden
  Ik heb echt genoten van dit Standard. Ze speelden naar hun kunnen de perfecte match. David heeft Goliath verslagen met ongelijke wapens. Respect ook weer voor Mignolet met zijn oprechte, sportieve en correcte analyse in tegenstelling tot Vanaken die zijn eigen falen en dat van Club wilde minimaliseren. Club moet zich geen zorgen maken, ze kochten een ploeg om kampioen te spelen. Maar dat gaat niet hé volgens hun verwijt naar RAFC -Gheyssen toe.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.