Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
3
EINDE
0
Club Brugge CLU
 • 30' 64' Goal Philip Zinckernagel
 • 90'+2' Goal William Balikwisha

Sclessin brult weer: enthousiast Standard verkoopt tam Club Brugge flink pak rammel

Jupiler Pro LeagueVan de hemel in Porto naar de hel in Luik. Met twee knappe goals schonk Philip Zinckernagel een sterk Standard een vierde zege op rij, William Balikwisha legde de 3-0-eindstand vast. Club voetbalde nauwelijks een kans bijeen en gaat met een slecht gevoel de interlandbreak in.

64 reacties

 • Daniel Jodts

  5 maanden geleden
  ik heb zeker geen slecht club brugge gezien ,club domineerde de wedstrijd en bij de eerste kans een afstand schot was het raak voor standaard ,dat zeker geen grote wedstrijd speelde ,je moet ook gelukl hebben en dat was voor standaard ,en vanacken speelde niet zo slecht als jullie allemaal zeggen ,standaard speelde gewoon op de counter en dat lukte
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Ach voetbal is winnen maar ook verliezen. Dit kan gebeuren en ligt hoogstwaarschijnlijk enerzijds aan die zware midweekmatch in Porto en anderzijds ook aan onderschatting van Standard. In alle geval de overwinning van Standard was dik verdiend.
 • Walter De Vuyst

  5 maanden geleden
  Brugge was duidelijk fysiek nog niet bekomen van de inspanningen tegen FC Porto . Elf blauwzwarte standbeelden op het veld van Standard bevestigen deze stelling .
 • John De roo

  5 maanden geleden
  De reacties waren opnieuw enorm overdreven na Porto en dat terwijl het verdedigend nog steeds rammelt langs alle kanten met Mechele en Meyer die veel te licht zijn en een Sylla die welliswaar bulkt van het talent maar nog piepjong is en niks te leren heeft van Mechele of Meyer. Odoi is ook een serieuze aderlating tov Mata. Met deze verdediging ga je prutsen blijven tegenkomen. En nu is het te laat want de mercato is gesloten en Hendri die echt nuttig zou geweest zijn is weg.
 • linda van landeghem

  5 maanden geleden
  Ik heb echt genoten van dit Standard. Ze speelden naar hun kunnen de perfecte match. David heeft Goliath verslagen met ongelijke wapens. Respect ook weer voor Mignolet met zijn oprechte, sportieve en correcte analyse in tegenstelling tot Vanaken die zijn eigen falen en dat van Club wilde minimaliseren. Club moet zich geen zorgen maken, ze kochten een ploeg om kampioen te spelen. Maar dat gaat niet hé volgens hun verwijt naar RAFC -Gheyssen toe.
 1. Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE

  Lijdensweg met een grote L: Björn Engels is nu al bijna jaar out en comeback is nog niet meteen in zicht

  Zoek in de bekerselectie van Antwerp voor Genk eens te meer niet naar de naam van Björn Engels. De verdediger staat nu al bijna een jaar geblesseerd aan de kant en het is niet te voorspellen hoe lang dat nog zal duren: “Dit vreet aan hem.” Hoe zit het trouwens met de financiële ‘schade’ voor een speler bij zo’n langdurige afwezigheid? “Het is niet omdat je maandenlang geen matchen speelt dat je niet hebt ‘gewerkt’.”