BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
2
EINDE
0
STVV STV
 • 29' Goal Charles De Ketelaere
 • 64' Goal Bas Dost

Schreuder begint met eenvoudige zege tegen STVV: “Goeie dingen gezien, maar moeten blijven verbeteren”

Jupiler Pro LeaguePrima debuut voor Alfred Schreuder, die samen met Club Brugge een logische zege boekte tegen STVV. Met dank aan De Ketelaere en Dost zit de titelkandidaat meteen op het juiste spoor. “Je ziet aan de dominantie die ze uitstralen op het veld dat de jongens het prettig vinden om op deze manier te spelen”, aldus Schreuder.

26 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Maar normaal dat ze thuis winnen van sint-truiden met alle respect voor die ploeg eh ! Deze coach zal ook niet toveren vrees ik ...🙄
 • Sjonny Martero

  4 maanden geleden
  Plots euforie? Met al de Nederlanders. Als nationaliteit primeert boven kwaliteit? Voor de play-offs wordt die trainer nog vervangen want als hij nu één van die Nederlanders op de bank zet zit het spel op de wagen. En Vormer? Hij moet kapitein zijn maar ook niet meer. Ik heb de indruk dat hij boven alles en iedereen staat.
 • Johan Planckaert

  4 maanden geleden
  thuis winnen tegen st truiden is toch normaal voor een titelkandidaat en niets speciaals.
 • Jean Pierre Huybrechts

  4 maanden geleden
  En dit tegen een degradatiekandidaat niet eens de middenmoot , goed bezig me dunkt .Maar ja als de gazetten maar volstaan.
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Eindelijk de ideale opstelling van club met Dost als diepe spits. Nu nog Lang inpassen en we zijn op weg naar derde opeenvolgende titel.
 1. Antwerp-CEO Jaecques die minutenlang staat te bellen en Kompany die dochtertje van beste vriend knuffelt: wat u niet zag na Anderlecht-Antwerp
  Play
  Jupiler Pro League
  5

  Ant­werp-CEO Jaecques die minuten­lang staat te bellen en Kompany die dochtertje van beste vriend knuffelt: wat u niet zag na Anderlecht-Ant­werp

  Anderlecht deed vanmiddag gouden zaken door Antwerp te kloppen (2-1). Na afloop dan ook niks dan lachende gezichten bij paars-wit, terwijl de stemming bij de bezoekers logischerwijze een pak minder uitgelaten was. Opvallend ook: Antwerp-CEO Sven Jaecques die minutenlang stond te bellen op het veld - zodat niemand hem kon horen. Niet de zaken van Vincent Kompany natuurlijk, die ook nog de tijd vond om het dochtertje van beste vriend Rodryse Munienge een dikke knuffel te geven.