Erik Lambrechts.
Volledig scherm
Erik Lambrechts. © Photo News

Scheidsrechters trainen mee bij clubs: “Om elkaars leefwereld beter te begrijpen”

Jupiler Pro LeagueMeetrainen, een partijtje fluiten en samen lunchen. Erik Lambrechts kreeg bij Antwerp de primeur in een project van het Referee Department om alle 1A-refs eens een clubtraining te laten bijwonen. “Om elkaars leefwereld beter te begrijpen.” 

14 reacties

 • Carol Vander Cruyssen

  4 jaar geleden
  Peter Debrouwer, dat was toch in Brugge dat een voorzitter van een bepaalde club tijdens de rust de scheidsrechters een bezoekje bracht? Als ik mij niet vergis, bestaan daar zelfs beelden van
 • Gorissen Marcel

  4 jaar geleden
  Laat ze allemaal meedoen met Brugge, dan spelen ze zeker kampioen. Krijgen nu al het voordeel van de twijfels door sommige scheidsrechters.
 • René Mattyns

  4 jaar geleden
  Scheidsrechters die nooit voetbal hebben gespeeld? Dat is zoals tegenwoordig alles achter een laptop ontwerpen en eens op de werf blijkt er veel niet te kloppen.Een rond punt op 5 meter van een verkeerslicht en 30 meter verder ook nog eentje.
 • Theo Collewaert

  4 jaar geleden
  Als dit weer een uitvinding is van De Bleeckere, amai dan ! De scheidsrechters hebben al een bepaalde reputatie en die gaat men nu nog wat meer versterken met dit initiatief. Ze zouden beter werken aan hun communicatie en aan hun openheid bij hun genomen beslissingen, zeker ook diegenen die de VAR bevolken, dat zou hun heel wat meer opleveren als deze nonsens.
 • Luciano van As

  4 jaar geleden
  Dit zou niet mogen, arbiters moeten zo ver mogelijk van de clubs weg blijven !