Het gezin Vormer: Ruud en Roos, met de kinderen Valente, Juliette en William.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gezin Vormer: Ruud en Roos, met de kinderen Valente, Juliette en William. © Photo News

Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”

Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”

22 reacties

 • Paul Carpels

  2 maanden geleden
  De manier waarop : belachelijk. De geschiedenis bewijst dat echte clubiconen moeten gekoesterd worden. Er zijn er al zo weinig. Zo geweldig loopt het niet bij FCB. Die nieuwe traoner heeft ook het warm water niet uitgevonden, toch ? Langs de andere kant is Zulte Waregem een goeie oplossing ; terug voetbal en het plezier in het spelletje. PS Ruud, je hebt een heel verstandige vrouw, gefeleciteerd
 • Bart Adam

  2 maanden geleden
  Topvrouw met topman. Kan niet oordelen als dit het juiste moment was om Ruud te laten vertrekken bij FCB, maar de ploeg mist momenteel iemand met zijn leiderschap op het veld en in de kleedkamer. Ruud was een sleutelfactor in successen van de voorbije jaren.
 • Ilse Vanlommel

  2 maanden geleden
  Ruud topman als speler en privé chapeau
 • William Broecke

  2 maanden geleden
  Ruud de man met een fantastisch mentaliteit, daar kunnen er velen een puntje aan zuigen
 • christine van dessel

  2 maanden geleden
  Wat een fantastische madame ...Echtgenoot , mama ......Wat een sterke vrouw achter lieve sterke man !! Geweldig duo ....
 1. “Ik heb niet het gevoel dat het nog goed komt”: Marc Degryse ziet het somber in voor Club Brugge en Scott Parker
  PREMIUM
  61

  “Ik heb niet het gevoel dat het nog goed komt”: Marc Degryse ziet het somber in voor Club Brugge en Scott Parker

  Nog altijd niet gewonnen voor eigen publiek en ook in de Brugse derby bleef Club onder Scott Parker steken. Onze huisanalist Marc Degryse zag dat blauw-zwart de wet van de sterkste moest ondergaan tegen groen-zwart. Daarbovenop vraagt hij zich af hoe ver het geduld van voorzitter Bart Verhaeghe zal dragen als de huidige situatie blijft aanhouden. “Als je vandaag moet vaststellen dat Club Brugge, met het beschikbare materiaal, niet klaar was om deze derby te spelen, dan heb je toch echt wel een heel groot probleem.”
 2. Stengs krijgt in beroep mildere straf: Antwerp-speler drie wedstrijden geschorst en één met uitstel
  Antwerp
  62

  Stengs krijgt in beroep mildere straf: Ant­werp-spe­ler drie wedstrij­den geschorst en één met uitstel

  De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal heeft vrijdagavond vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, en 3500 euro boete opgelegd aan Antwerp-speler Calvin Stengs. De Nederlander kreeg afgelopen zondag rood voor een slag in de richting van Anderlecht-speler Amadou Diawara. Eerder legde het Disciplinair Comité vier speeldagen effectief op, in beroep wordt de straf afgezwakt.