instagram marcskecoucke/PN
Volledig scherm
© instagram marcskecoucke/PN

REACTIES. Marc Coucke zwaar ontgoocheld: “Hoe op één week een gans seizoen om zeep te helpen” - Kompany: “Union was slimmer”

Jupiler Pro LeagueStart gemist. In de Brusselse derby en bijgevolg ook in de hele Champions’ play-offs. Union troefde Anderlecht nog maar eens af in een Brusselse derby. Niet op talent, wel op passie en voetbalintellect. “We verloren de match in de match”, zei een gefrustreerde Kompany. Ook bij eigenaar Marc Coucke ontgoocheling troef. Aan de overkant wil Felice Mazzu van een tweestrijd met Club Brugge nog niet weten. 

152 reacties

 • André Vermaelen

  4 maanden geleden
  Gelijk heb je Albert, je gaat heel wat emoties zien als Club Brugge straks weeral kampioen wordt.
 • Luc Ver Eecke

  4 maanden geleden
  Gans het seizoen om zeep in laatste twee matchen ? Het heeft gans het jaar niet vet geweest op een paar matchen na . Gelukkig laten de andere ook veel steken vallen . Kortom zwakke competitie . Kijk maar op Europees vlak wat we nog betekenen .
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Je zag het al in de finale dat het ineens terug weg is. Het kan toeval zijn maar vanaf ashimeru geblesseerd weg viel gaat het veel slechter! Ik vind niet dat we dit op kompany kunnen steken! We hebben het jaren op de trainer gestoken! Te veel spelers hebben te veel vorm dippen
 • Cecarine De Smet

  4 maanden geleden
  Ha nu is het duidelijk waarom Kompany nog geen ontslag gekregen heeft. Hij en familie heeft geld in de club gestoken op voorwaarde dat hij minstens......jaar trainer is!!! Dan zou ik de eer aan mijn eigen houden en zelf opstappen, gezien hij als trainer gefaald is......
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Gino u vergeet er alleszins 2, met name Trappatoni en Beckenbauer.