Ruud Vormer
Volledig scherm
Ruud Vormer © Photo News

REACTIES. Dost: “Topschutter? Ik heb er zin in” - Vormer: “Hadden hier gewoon moeten winnen”

Jupiler pro leagueGeen tweede opeenvolgende zege voor Club Brugge onder Alfred Schreuder. Blauw-zwart bleef steken op een 2-2-gelijkspel tegen Standard.

13 reacties

 • Willy Niclaes

  1 jaar geleden
  Onder Clement werd vooral in de aanval geïnvesteerd , het resultaat is dat je op verplaatsing 2 doelpunten maakt wat uiteraard zeer goed is , maar de verdediging is een zift , er is altijd wel iemand die fouten maakt , zelfs de zo gelauwerde Mignolet hij alleen heeft dit seizoen aan FCB 6 punten gekost door arrogant spelen
 • roger goddeeris

  1 jaar geleden
  Grote gedachten maar door spelers als Dost niet echt geliefd bij echte voetbalsupporters. Met die nederlanders gaat het voetballen er niet beter op worden.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Ze mogen nog blij zijn dat Mata de meubelen heeft gered of ze stonden al op 10 punten van Union. Voor mij blijft Antwerp de grootste uitdager voor de titel, Brugge zie ik op de 4de plaats eindigen.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 jaar geleden
  Genoeg kansen inderdaad maar dan moet je proberen naast de keeper de bal te plaatsen en niet er op. Bodart heeft niet veel super saves moeten doen.
 • JOHNY HILDERSON

  1 jaar geleden
  Cliub zal donderdag eens tonen wie de beste is,maar chapau voor hetgeen union presteerd en zou ook een verdiende kampioen zijn