REACTIES. “De ref wou zich hier gewoon even tonen”: Mignolet en Hoefkens blijven gefrustreerd achter - Alderweireld: “Ik moet beter communiceren”

Jupiler Pro LeagueControversiële fase op Jan Breydel, was de penalty waarmee Antwerp op gelijke hoogte kwam. Na erg licht contact met Mechele ging Scott in de zestien tegen de grond. Lardot wees naar de stip, wat voor de videoref geen clear and obvious error was en dus kon Janssen er 2-2 van maken. De frustraties bij Club Brugge vierden hoogtij.

37 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Hoefkens hoelang nog coach ...🙄...!!!
 • Charlie Vanderperre

  2 maanden geleden
  Hoefkens ! Exit !!!!
 • sonia den tijn

  3 maanden geleden
  Voor sommigen moet de VAR nu ook al tussenkomen als de bal niet over de doellijn is. Maar blijkbaar wel als de fout buiten de 16 gebeurd om toch penalty te geven (RSCA op Eupen vorig jaar). En maar van Jetje geven hier… de beste arbiters zitten ook hier duidelijk in de tribune.
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Één Club op niveau heeft geen penalty voor of tegen nodig om iedere mogelijke match in de JPL te winnen. Het is dat niveau dat al een gans seizoen op nationaal vlak te wensen overlaat. Zijn we als Club-supporter te fel verwend geweest? Jazeker doch de huidige 4de plaats ligt toch fameus onder onze capaciteiten. Genk is ondertussen al te ver weg om nog aanspraak te kunnen maken op de titel en niets wijst op een terugval van dit team. Jammer maar het kan niet altijd prijs zijn voor Club.
 • André Lambrechts

  3 maanden geleden
  In de 16 moeten je armen tegen het lichaam zijn, hij doet bewust de beweging om zo Scott doorgang te weigeren, dus penalty.