BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Pro League maakt (onder voorbehoud) kalender voor 1A bekend: Club start tegen Charleroi, Anderlecht opent op veld van STVV

Jupiler Pro LeagueClub Brugge-Charleroi wordt (onder voorbehoud, aangezien het BAS de degradatie van Waasland-Beveren nietig verklaarde) de eerste wedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen in de Jupiler Pro League. Moment van afspraak: zaterdag 8 augustus om 16u30. Een dag later trekt Anderlecht naar STVV en is er nog de topper tussen Antwerp en Gent. Op de eerste speeldag wordt er meteen ook op maandag gespeeld. Moeskroen ontvangt dan Beerschot of OH Leuven, de ploegen die nog een barrageduel spelen om promotie.

17 reacties

 • Vandeputte Patrick

  2 jaar geleden
  Dacht dat iedere ploeg thuis een topper met gesloten deuren moest spelen, niet dus, toevallig deze uit Brussel.
 • lu marissen

  2 jaar geleden
  Van de kleintjes heeft Anderlecht toch wel het zwaarste programma
 • Regis Desmet

  2 jaar geleden
  Ja dit word t laatste seizoen dat ik een abonnement neem, meer dan de helft van wedstrijden kan ik niet gaan kijken,; in Vlaanderen word er nog gewerkt he KBVB en pro league, zondag avond 20u45, maandag avond, vrijdag avond, zaterdag namiddag om 16u, dat is voor mij moeilijk en ook voor mensen met een winkel, maar goed ja geen voetbal meer dan want op tv, dat volg ik niet
 • eric volders

  2 jaar geleden
  Heb het gevoel dat er veel abonnementen volgend seizoen opgezegd worden
 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Op 15/08 2 wedstrijden om 19.00 u. Op 16/08 2 wedstrijden om 16.00 u. Op vrijdag 14 en 21/08 aftrap om 19.00!?! Tzal wel juist zijn zeker?
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?