De spelers van Eupen tijdens hun voorlopig laatste opdracht, uit bij Beerschot.
Volledig scherm
De spelers van Eupen tijdens hun voorlopig laatste opdracht, uit bij Beerschot. © Photo News

Pro League deelt nieuwe speeldata mee en dat betekent: voetballen tot en met 30 december

Jupiler Pro LeagueDe Pro League heeft vandaag, na overleg met de rechtenhouder, de recent uitgestelde wedstrijden in de Jupiler Pro League opnieuw ingepland.

22 reacties

 • louis meuleman

  1 maand geleden
  De wedstrijden zouden nooit mogen uitgesteld worden wegens corona besmetting wand de spelers houden zich niet aan de regels iedere dag zijn er spelers die feestjes geven of aanwezig zijn in privé bedrijven leggen ze de werken ook niet stil als er besmettingen zijn en geef ze een gele kaart als ze elkaar om de hals vliegen de basketters doen dit toch ook niet telkens dat ze scoren
 • Lodewijk Verborgt

  1 maand geleden
  Weer een bewijs dat voor geld alles moet wijken. Zelfs de gezondheid van bepaalde mensen word op het spel gezet. En voor wat? Voor voetbal. Voetbal is iets dat ooit sport was maar nu verworden is tot een van de grootste comercies op aarde en niets meer met sport te maken heeft. Enkel geld telt.
 • Christianne Van Eesbeek

  1 maand geleden
  Willy Van der Veken,Retie Wat ik niet begrijp is dat er zovelen zijn in sommige clubs welke corona hebben. Gelukkig valt dit wel mee bij mijn blauw-zwarte club. Zij worden ook goed opgevolgd door een super medische staff.
 • Roger Horemans

  1 maand geleden
  Ocharma, er zijn mensen die 6 van 7 dagen moeten werken ,ik bedoel WERKEN
 • Andre Hendrickx

  1 maand geleden
  Ruud Vormer is voetballer bij Fc Brugge, zijn echtgenote is spoedarts in een Gentse kliniek, dwz bij de Cofidis patiënten.Vormer was onlangs besmet en speelde niet, Mijnheer en mevrouw waren in quarantaine, zonder meer,zij is een voorbeeldige arts die dagelijks onnoemelijk veel moet doen in de dringende zorg. Hij is een voorbeeldprof. Hoe sommigen kunnen zeuren over ja of neen bij voetbal..dat stoort tegen de borst van veel weldenkende mensen..
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari