Preud'homme laat zich niet gek maken: "Rustig blijven en hameren op 20 punten"

Mogen ze al stilaan beginnen met het houwen van een standbeeld voor Michel Preud'homme? De Luikse coach kreeg vandaag weer een open doekje in Brugge na de 3-1 zege van zijn Club tegen RC Genk. Nog vier matchen en de titel is binnen, al beseft MPH dat er nog veel kan gebeuren. Hij wil dan ook dat zijn spelers genieten van het moment, maar vooral ook met de voetjes op de grond blijven.

 1. Is dit de kampioen? Club dendert nu ook over Genk en kan de landstitel al ruiken
  Video

  Is dit de kampioen? Club dendert nu ook over Genk en kan de landstitel al ruiken

  Als Club Brugge enkel thuismatchen zou spelen dan had de tegenstand in play-off 1 een dik probleem. Blauw-zwart gaf Zulte Waregem vorige week al een flink pak voor de broek en nu ging ook RC Genk vlotjes over de knie in een alweer zinderend en dansend Jan Breydel. Aan uitblinkers geen gebrek in de klas van Michel Preud'homme. Hans Vanaken de regisseur, Lior Refaelov de steracteur en José Izquierdo de stuntman. Wie houdt dit Club nog van de eerste titel in elf jaar? Als ook de volgende twee thuismatchen gewonnen worden, zijn de West-Vlamingen altijd kampioen. Straffer zelfs, 6 op 6 tegen Gent en Anderlecht en de champagne mag al knallen op Olympia.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.