BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Praet kost minstens tien miljoen

Dennis Praet (20) was groots tegen Arsenal en wordt meer dan ooit nauwlettend gevolgd door een pak Europese topclubs. Die kunnen zich melden in Anderlecht, maar niet zonder een cheque van minstens 10 miljoen euro, klinkt het binnen paars-wit.

 1. Van 3-0 naar 3-3: wat een STUNT!
  Video

  Van 3-0 naar 3-3: wat een STUNT!

  4 november 2014 gaat de geschiedenisboeken van Anderlecht in als het 'mirakel van Londen'. Een sterk paars-wit kwam op het veld van topclub Arsenal vanuit een verloren positie terug en pakte een onverhoopt punt. Nochtans zag het er lange tijd niet goed uit voor de bezoekers. Na de 3-0 van Oxlade-Chamberlain, vroeg in de tweede helft, leek een afstraffing in het Emirates Stadium in de maak voor de Brusselaars. Maar dankzij twee doelpunten van Vanden Borre, randje buitenspel en vanop de stip, kwam paars-wit plots terug in de partij. De landskampioen ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er uiteindelijk ook via het hoofd van invaller Mitrovic. De Serviër kopte in de 90ste minuut de verdiende 3-3 tegen de netten. WAT. EEN. STUNT! Anderlecht is nu derde in zijn groep en heeft nog een kleine kans om door te stoten naar de volgende ronde.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).