BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Praet kost minstens tien miljoen

Dennis Praet (20) was groots tegen Arsenal en wordt meer dan ooit nauwlettend gevolgd door een pak Europese topclubs. Die kunnen zich melden in Anderlecht, maar niet zonder een cheque van minstens 10 miljoen euro, klinkt het binnen paars-wit.

 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Van 3-0 naar 3-3: wat een STUNT!
  Video

  Van 3-0 naar 3-3: wat een STUNT!

  4 november 2014 gaat de geschiedenisboeken van Anderlecht in als het 'mirakel van Londen'. Een sterk paars-wit kwam op het veld van topclub Arsenal vanuit een verloren positie terug en pakte een onverhoopt punt. Nochtans zag het er lange tijd niet goed uit voor de bezoekers. Na de 3-0 van Oxlade-Chamberlain, vroeg in de tweede helft, leek een afstraffing in het Emirates Stadium in de maak voor de Brusselaars. Maar dankzij twee doelpunten van Vanden Borre, randje buitenspel en vanop de stip, kwam paars-wit plots terug in de partij. De landskampioen ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er uiteindelijk ook via het hoofd van invaller Mitrovic. De Serviër kopte in de 90ste minuut de verdiende 3-3 tegen de netten. WAT. EEN. STUNT! Anderlecht is nu derde in zijn groep en heeft nog een kleine kans om door te stoten naar de volgende ronde.