BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

PORTRET. Leeftijd hoeft geen nadeel te zijn voor Will Still (28), kersvers T1 bij Beerschot: “Als je weet waarover je spreekt, dwing je automatisch respect af”

Jupiler Pro League“Een gedreven voetbalfreak die een goed zicht heeft op het spel en vlot communiceert met de mensen rondom hem.” Ziedaar Will Still in een notendop. De voormalige assistent van Hernan Losada wordt op zijn 28ste de jongste hoofdcoach ooit in onze hoogste voetbalklasse. “Zijn jonge leeftijd hoeft geen nadeel te zijn.”

2 reacties

 • Florent Marien

  2 jaar geleden
  Kans geven. Het huidige voetbal moet nieuwe wegen op. Gedaan met het steeds maar binnen halen van oudere trainers met hun verlopen ideeën.
 • Daniel Collier

  2 jaar geleden
  Beerschot heeft hier 100% gelijk.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Stel je voor dat dit opnieuw gebeurt: 25 jaar geleden lag Club ook in pole voor titel, maar ging het mis... op de Bosuil
  Play
  Jupiler Pro League
  16

  Stel je voor dat dit opnieuw gebeurt: 25 jaar geleden lag Club ook in pole voor titel, maar ging het mis... op de Bosuil

  Club Brugge ligt met nog twee speeldagen te gaan in poleposition voor een derde titel op rij, maar toch rekenen ze zich bij blauw-zwart best nog niet rijk. Dat leert ook een terugblik op de titelontknoping in het seizoen 1996-1997. Toen stonden de Bruggelingen bij het ingaan van de voorlaatste speeldag ook op kop, maar ging de titel uiteindelijk naar Lierse SK - het Union van toen, zeg maar. En waar ging het verkeerd? Juist ja: op verplaatsing bij Antwerp, waar met 2-1 werd verloren. En laat de Bosuil ook net de bestemming zijn van Hans Vanaken & co...