Vanaken, Vormer, Sambi Lokonga, De Ketelaere... Wie staat in jouw ideale basis als je mag kiezen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers?
Volledig scherm
Vanaken, Vormer, Sambi Lokonga, De Ketelaere... Wie staat in jouw ideale basis als je mag kiezen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers? © Photo News

POLL. Nmecha boven Dost? Sambi Lokonga boven Rits? Kies jouw ideale basiself voor Anderlecht-Club!

Jupiler Pro LeagueDé affiche van dit weekend in de Pro League: Anderlecht-Club Brugge. Zondag krijgen we nog eens een onvervalste topper tussen de twee grootmachten uit de voorbije decennia van het Belgische voetbal. Hoog tijd om pen en papier erbij te nemen en jouw ideale basiself samen te stellen uit een mix van Club- en Anderlecht-spelers!

10 reacties

 • PATRICK DE KEERSMAECKER

  4 weken geleden
  Nu staan ze daar met hun 10 betere spelers
 • EDWIN DEBAENE

  1 maand geleden
  Anderlecht wint van Club omdat het zo moet,de play off moet toch een gezicht hebben in het buitenland.
 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Van dit Brugge kies ik enkel de keeper, de rest vul ik aan met Anderlechtspelers.
 • THIERRY DENECKERE

  1 maand geleden
  ik denk dat Anderlecht zondag met hun voetjes terug op de grond worden geplaatst idd na hun winst op Antwerp worden ze in de hemel geprezen maar in de eerste jaren worden ze zeker geen kampioen !!! club steekt met kop en schouders boven de rest in belgie !!
 • Marcel De Maesschalck

  1 maand geleden
  Dus Anthony : volgens u kunnen ze bij Club niet voetballen. Hoe belachelijk kan je eigenlijk zijn. Rensenbrink, Van Den Daele, Staelens, Ilic, Degryze, Vargas en anderen zijn allemaal van Club naar Anderlecht gegaan. Volgens u worden dit dan ineens goede spelers aangezien ze niet meer bij Club spelen. In de NBA krijgt een speler een staande ovatie als hij terugkeert bij zijn ex-ploeg. Daar kunnen ze hier nog iets van leren qua sportiviteit. Een goede speler blijft goed ongacht bij welk ploeg.
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei