Westerlo boekte tegen Cercle Brugge meteen een 2-0-zege.
Volledig scherm
Westerlo boekte tegen Cercle Brugge meteen een 2-0-zege. © Photo News

Pijnlijk: in Westerlo kon zondag geen buitenspellijn getrokken worden

Jupiler Pro LeagueVóór de competitiestart werd alles nog getest. En toch liep het fout op speeldag één. Een buitenspellijn trekken bij thuiswedstrijden van Westerlo is op dit moment onmogelijk voor de VAR.

7 reacties

 • ANJA VANDEN BUYS

  4 maanden geleden
  Slechter dan de scheidsrechters van eerste klasse kan men niet worden. Bij de vrouwen in het EK zijn die scheidsrechters 100x beter. In België zijn de scheidsrechters (mannen) pionnen van Brugge.
 • Marc Philips

  4 maanden geleden
  Schaf buitenspel af, meer spektakel en goals, hoe spectaculair is de fast break ni bij het basket, stel u voor dat ze bij basket een buitenspelregel zouden invoeren. Gebruik de VAR voor nuttig bvb om dingen te herbekijken zoals tackles, bal al dan niet over de lijn, lichamelijk contact bij een strafschop, fouten achter de rug van de referee enz.
 • Robert Wuyten

  4 maanden geleden
  En dat circus blijft maar duren!!
 • Romain Nolf

  4 maanden geleden
  De VAR was heel goed in het Europees kampioenschap in Engeland en de scheidsrechters die vrouwen waren ook goed en veel beter dan onze scheidsrechters in onze JL .
 • Ilse Beyens

  4 maanden geleden
  Pure competitievervalsing, je moet dit overal en correct doen of je doet het niet. Dit is pure willekeur, die bovendien dan nog betaald wordt door de supporters