Bart Verhaeghe versus Paul Gheysens.
Volledig scherm
Bart Verhaeghe versus Paul Gheysens. © photo_news

Paul Gheysens wil gronden niet afgeven waarop Club Brugge nieuw stadion wil bouwen: bouw loopt weer vertraging op

Jupiler LeagueMorgen staan Antwerp en Club Brugge in een beladen clash tegenover elkaar op de Bosuil, maar ook naast het veld staan de twee clubs lijnrecht tegenover elkaar. Paul Gheysens, de topman van bouwgroep Ghelamco en Antwerp, wil het nieuwe stadion van Club Brugge tegenhouden. Dat vernam VTM NIEUWS. 

83 reacties

 • willy Adriaenssens

  5 jaar geleden
  Dat is het gevolg dat je enkel de zon in je eigen tuin wil laten schijnen ,waarom het hij het stadion in Brussel geblokkeerd omdat hij naast het project viel?eigenschuld dikke bult !!!!
 • bob jansens

  5 jaar geleden
  het probleem is gecreëerd door de Brugse politici, die vonden dat een nieuw stadion voor Club best daar gebouwd zou worden.
 • Sjonny Martero

  5 jaar geleden
  Als die nog naar Brugge komt zal het incognito moeten zijn. In Knokke misschien ook? Een corrupte mens. Zal nog wel uitkomen.
 • ETIENNE BOECKX

  5 jaar geleden
  Dat heb je met rijke mensen ! Het algemeen nut is bij zulke graaiers niet van toepassing ! Maar owee als je als keuterboerke met uwen hof in hunnen weg zit ! Dan roepen de heren de hulp in van hun gerecht met de dure woorden " in het belang van het algemeen nut "
 • Hubert Lescroart

  5 jaar geleden
  In het land der oenen is superoen koning, weer heeft Verhaeghe zich in de luren laten leggen, en uit wraak heeft hij het stadium in Brussel op een zijspoor gezet. Hoe is het mogelijk dat de Club voorzitter weer eens laten blijken, dat hij die gronden in Brugge , onder zijn neus laten opkopen door de concurrentie??Gewoon belachelijk!!