Yuta Toyokawa nam drie van de goals voor z'n rekening in de veelsproken 4-0-zege van Eupen tegen Moeskroen eind vorig seizoen.
Volledig scherm
Yuta Toyokawa nam drie van de goals voor z'n rekening in de veelsproken 4-0-zege van Eupen tegen Moeskroen eind vorig seizoen. © BELGA

Parket doet onderzoek naar matchfixing in Jupiler Pro League: om welke matchen kan het gaan?

Belgisch voetbalVolgens het federale parket doken tijdens hun onderzoek naar fiscale fraude aanwijzingen op van “mogelijke beïnvloeding van wedstrijden in het competitieseizoen 2017-2018”. Om welke wedstrijden zou het gaan? We gingen na rond welke matchen veel controverse is ontstaan.

96 reacties

 • Christiaan Goethals

  3 jaar geleden
  De die van Brugge zijn weerom best in arrogantie, zoals hun café op de hoek en op straat. Een echte bende ongelikte beren, die zonder bewijs zomaar andere ploegen aanvallen, schelden, aanwijzen en alles mogen zeggen, maar in geen geval iets toelaten dat een ander een spreekbuis heeft voor zijn mening. Het ergste van al is, dat ze geen bal van voetbal kennen en toch het hoogste woord voeren, want hun wil is wet.
 • Christiane Van Croonenborch

  3 jaar geleden
  Zou Malinois durven frauderen ?? om de kakkers te redden dan ………….. neen toch Desnoods competitie stilleggen zo kan je niet meer spelen heb ik de indruk wat is nog onafhankelijke arbitrage dan ? Wat speelde er zich al af achter de schermen ???
 • RON PLATTEEUW

  3 jaar geleden
  Willen ze Cercle ook nog eens onderzoeken hoe dat ze verleden seizoen weer in eerste klasse geraakt zijn ?
 • Benny Lagae

  3 jaar geleden
  Om alle matchen? Beter eens alle matchen van de laatste 10j herbekijken.....de jaren daarvoor is het al verjaard.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 jaar geleden
  Voetballers betalen minder belasting dan de gewone man. Ze worden al veel te veel betaald en hebben blijkbaar nog niet genoeg want er zitten nog arrangeurs tussen. Wanneer gaat iedereen in de land eens op dezelfde manier behandeld worden ? Staat dat niet in de grondwet ? Wie gaat daar iets aan doen ? Onze politici ? Die kennen zichzelf allerlei voordelen toe.