Het transferoverzicht van de zomermercato 2021.
Volledig scherm
Het transferoverzicht van de zomermercato 2021. © HLN

OVERZICHT ZOMERMERCATO. Alle inkomende en uitgaande transfers van onze eersteklassers

Jupiler Pro LeagueDe transfermarkt draait weer op volle toeren in 1A. Welke ploegen kunnen zich versterken? En wat doen de topclubs? Hieronder vindt u een overzicht van de zomertransfers van alle eersteklassers. 

1 reactie

 • raymond van der craen

  1 maand geleden
  Genk lijkt de enigste ploeg die flink versterkt is met Eiting, Sadick en Tresor. Uitgaand is enkel Uronen een verlies alhoewel de linksachter plaats heeft met Arteaga een goed alternatief en dat bewees hij vorig seizoen al. Genk wordt kampioen!
 1. Jelle Vossen kijkt voor het eerst met Essevee ‘zijn’ Club in de ogen: “Vind het jammer dat ik er niet meer kansen gekregen heb”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  8

  Jelle Vossen kijkt voor het eerst met Essevee ‘zijn’ Club in de ogen: “Vind het jammer dat ik er niet meer kansen gekregen heb”

  Na 561 dagen mag Jelle Vossen vanavond eindelijk spelen tegen Club Brugge. Zijn ex-club, die een clausule liet opnemen waardoor Vossen anderhalf jaar niet kon spelen in onderlinge duels. De ploeg waarvan hij vindt dat hij misschien meer kansen had verdiend. Het team waar zijn boezemvriend Hans Vanaken speelt. “We zijn verbonden voor het leven.”
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.