Sigurd Rosted (AA Gent), Kenny Saief (Anderlecht) en Vladimir Gabulov (Club Brugge).
Volledig scherm
Sigurd Rosted (AA Gent), Kenny Saief (Anderlecht) en Vladimir Gabulov (Club Brugge). © Belga/Photo News

OVERZICHT wintertransfers in België: wie kwam en wie ging bij uw favoriete ploeg?

Jupiler Pro LeagueOndertussen draait de transfermolen op volle toeren en ook tijdens de wintermercato tonen heel wat eersteklassers zich bijzonder bedrijvig. Wij geven alvast een een duidelijk overzicht van de inkomende en uitgaande transfers van de clubs uit de Jupiler Pro League. 

6 reacties

 • William De Leeneer

  5 jaar geleden
  Waarom niet gaan shoppen in lagere reeksen. Denk dat daar ook genoeg talent rondloopt. Ipv al die 3e rang voetballers die alleen de makelaars verrijken. Zo worden de clubs in de lagere reeksen ook financieel beter.
 • J. H.

  5 jaar geleden
  Wintertransfers, het mag. Maar ik vind dat je eerst moet verkopen om er eentje bij te halen. Met een maximum van twee spelers. Anders is dit toch allemaal competitievervalsing zeker... Beginnen aan het seizoen met 30 spelers, en lukt het daar niet mee, mss eens gaan kijken in de eigen jeugd ipv telkens 3e rangs spelers aan te trekken
 • SANDY VANROOSE

  5 jaar geleden
  Gelukkig is er regelmatig een transferperiode, zo valt er toch nog iets te beleven in de voetbal.
 • Ronny Deckers

  5 jaar geleden
  Ha. Transfertijd. Die zalige zesmaandelijkse periode waarin alle voetbalmakelaars een pak poen pakken. Waar derderangs spelers weer eens een andere parkeerplaats vinden, MET signingbonus en goeie tot vette pree. Ongeveer 60% van hen zal er zelfs nooit een volledige match voor moeten spelen. Vette kickbacks ook voor alle clubverantwoordelijken die over de transfers gaan en deze molen mee in leven houden. Best valiezen niet uitpakken, want binnen 6 maand ...
 • Johan Dhondt

  5 jaar geleden
  Goed gezegd, Freddy. En binnenkort weer jammeren dat er te weinig belgen voorradig zijn om op het wedstrijdblad staan. Belachelijk hoor!
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswandeling, zonder drive”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  28

  “In Porto nog de regisseur, in Luik slenterend. Hans Vanaken maakte een zondagswan­de­ling, zonder drive”

  Dé uitslag van afgelopen voetbalweekend was natuurlijk de 3-0-zege van Standard tegen Club Brugge en daar heeft ook Marc Degryse wel wat over te zeggen. “Je wil niet te veel van dit soort katertjes oplopen na een Europese triomf”, klinkt het bij onze huisanalist, die scherp was voor Vanaken maar wel met lof zwaaide naar Standard en coach Ronny Deila.