Vreugde bij Anderlecht, verdriet bij Moeskroen.
Volledig scherm
Vreugde bij Anderlecht, verdriet bij Moeskroen. © Photo news/Belga

OVERZICHT. Anderlecht naar play-off 1, Standard, Gent en Mechelen in play-off 2 en Moeskroen zakt na regelrechte thriller onderin

Jupiler Pro LeagueHet doek is gevallen over de reguliere competitie. De voornaamste conclusies na de slotspeeldag: Anderlecht speelt play-off 1, Oostende krijgt in play-off 2 het gezelschap van Standard, AA Gent en KV Mechelen en Moeskroen zakt naar 1B. Morgenavond (20u15) worden de kalenders bekendgemaakt, in het weekend van 1 mei beginnen we eraan.

47 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  3 weken geleden
  Verdienen ze wel een licentie Gilbert?
 • Gilbert Vermeersch

  3 weken geleden
  Anderlecht is terecht de betere van de rest. Heb d ook veel talent in hun rangen, laat ons hopen dat ze de financiële put niet moeten helpen vullen. Is hun toegewezen licentie wel in orde, hopelijk wel.
 • Jan Boden

  3 weken geleden
  Eens benieuwd wat Glenn De Boeck en Lorenzo Staelens nu te vertellen hebben na hun vernietigend oordeel over Kompany en Anderlecht voor de match tegen Brugge. Denk niet dat deze 2 heren nog door een club gevraagd worden om hun kunsten te vertonen. Wie het laatst lacht, ... .
 • Frankie Albert Goethals

  3 weken geleden
  Tot spijt van wie het benijt, Anderlecht speelt PO1 nadat het zelfs 3de wordt in de reguliere competitie. Proficiat Kompany!
 • RENE KEEGAN

  3 weken geleden
  zou het kunnen dat 9e plaats beerschot goed uitkomt ? geen inkomsten en dan nog eens wedstrijdpremies moeten betalen... goed gezien !
 1. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"