Vreugde bij Anderlecht, verdriet bij Moeskroen.
Volledig scherm
Vreugde bij Anderlecht, verdriet bij Moeskroen. © Photo news/Belga

OVERZICHT. Anderlecht naar play-off 1, Standard, Gent en Mechelen in play-off 2 en Moeskroen zakt na regelrechte thriller onderin

Jupiler Pro LeagueHet doek is gevallen over de reguliere competitie. De voornaamste conclusies na de slotspeeldag: Anderlecht speelt play-off 1, Oostende krijgt in play-off 2 het gezelschap van Standard, AA Gent en KV Mechelen en Moeskroen zakt naar 1B. Morgenavond (20u15) worden de kalenders bekendgemaakt, in het weekend van 1 mei beginnen we eraan.

47 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Verdienen ze wel een licentie Gilbert?
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Anderlecht is terecht de betere van de rest. Heb d ook veel talent in hun rangen, laat ons hopen dat ze de financiële put niet moeten helpen vullen. Is hun toegewezen licentie wel in orde, hopelijk wel.
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Eens benieuwd wat Glenn De Boeck en Lorenzo Staelens nu te vertellen hebben na hun vernietigend oordeel over Kompany en Anderlecht voor de match tegen Brugge. Denk niet dat deze 2 heren nog door een club gevraagd worden om hun kunsten te vertonen. Wie het laatst lacht, ... .
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Tot spijt van wie het benijt, Anderlecht speelt PO1 nadat het zelfs 3de wordt in de reguliere competitie. Proficiat Kompany!
 • RENE KEEGAN

  1 maand geleden
  zou het kunnen dat 9e plaats beerschot goed uitkomt ? geen inkomsten en dan nog eens wedstrijdpremies moeten betalen... goed gezien !
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend