Onze journalist op wandel met Trond Sollied. Hond Zora mag mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze journalist op wandel met Trond Sollied. Hond Zora mag mee. © Photo News

Op wandel met Trond Sollied voor de ‘Slag om Vlaanderen’: “Club staat waar het wil staan. Dit geven ze niet meer weg”

Jupiler Pro LeagueVijf jaar Club Brugge, met twee titels en twee bekers. Drie passages bij AA Gent. De ‘Slag om Vlaanderen’ zit Trond Sollied (61) in het bloed. Voor de confrontatie tussen zijn twee ex-clubs ging hij met plezier op wandel. Over de vreemde en vele trainerswissels bij de Buffalo’s, over het potentieel van Hans Vanaken en over de kraker van zondag. “Het topniveau van Club Brugge is veel hoger dan dat van de andere clubs.” 

6 reacties

 • luc teirlynck

  2 maanden geleden
  Game over 0-1 gent verdiende overwinning
 • Lucaz Keizer

  2 maanden geleden
  Beste Richard, in welke match op internationaal niveau heeft hij al uitgeblonken? Topper voor België, blijft beter hier en weet dat gelukkig ook wel.
 • Jan Lanclus

  2 maanden geleden
  Mijn gedacht, Van Aken kan dit niveau niet aan.
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  Ja Lodewijk een trainer die 2x de Beker v Belgie won en 2x Landskampioen werd zal waarschijnlijk wel veel minder van voetbal kennen dan u hé. De uitzonderlijke fenomenen op voetbalvlak zoals u zijn wel uiterst zeldzaam. Daarom verdienen ze ook zoveel geld in de scouting want die kunnen feilloos bepalen of een speler het al of niet gaat maken in het buitenland. Dus ga je kans.....
 • Luc Heyndrickx

  2 maanden geleden
  Vanaken is een goede speler maar voor het niveau van de Engelse competitie is hij een beetje te lucht hij zal daar niet of nauwelijks aan spelen komen dat hij hier maar blijft een wereld vedette zal hij niet worden
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus