BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Op vraag van Eleven: is Club Brugge donderdag al kampioen tijdens opwarming of moet het vol aan bak?

Champions' play-offsOpvallend kalendermoment donderdagavond. Genk - Antwerp wordt gespeeld om 18u30, Anderlecht - Club Brugge om 21u. Plots is het enkel de laatste speeldag die samenvalt, terwijl dat vroeger de twee laatste speeldagen waren. Of waarom rechtenhouder Eleven zich laat gelden.

29 reacties

 • Ilse Verlinden

  4 maanden geleden
  Jo Verstraelen mag ik er u vriendelijk op wijzen dat uw beste ploeg dit seizoen op 3 wedstrijden tegen Club er slechts 1 gewonnen heeft en op dit moment over alle wedstrijden 15 punten minder haalde?
 • jean panis

  4 maanden geleden
  Gelukkig is deze beslissing in het voordeel van Brugge , anders waren ze weer aan het zaniken net zoals die puntendeling , toen ze 2 jaar terug bijna voordeel hieruit haalde hoorde je niets hierover
 • wesley vlaeminck

  4 maanden geleden
  Alle Anderlechtfans beseffen dat ze te zwak zijn om zelf plaats 3 veilig te stellen.. Dan roepen ze een team dat 6-7 matchen goed speelt als kampioen uit.. Zielig waren ze al maar dat ze zo diep konden zinken..
 • Luc Lepoudre

  4 maanden geleden
  Genk is een steekvlamploeg die de meeval heeft om nét nu goed te draaien. Leuke weken voor Limburgse dromers die zich direct al kampioen wanen. Zo'n jojo-ploeg kan binnen enkele maanden terug net voor de degradatiezone staan zoals met Gent is gebeurd.
 • benoit coppens

  4 maanden geleden
  Brugge wordt kampioen dat is toch al duidelijk
 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.