Felice Mazzu, Hein Vanhaezebrouck, Carl Hoefkens, Wouter Vrancken en Mark Van Bommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Felice Mazzu, Hein Vanhaezebrouck, Carl Hoefkens, Wouter Vrancken en Mark Van Bommel. © Belga/PN

Onze topclubs vertrekken op stage: wie gaat er mee? Naar waar trekken ze? En wat is het plan?

JPLOnze topclubs trekken deze week allemaal op stage naar het buitenland. Club Brugge, Anderlecht, Antwerp, AA Gent en Racing Genk zoeken allemaal ‘exotische’ oorden op. We maken van elke topclub de balans op.

1 reactie

 • Frederik Jansens

  1 maand geleden
  Een goeie speler als Vlap moet Anderlecht weer niet hebben. Goe bezig weer.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.