Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze huisref Tim Pots tackelt grootste arbitrale hangijzers: “Over bepaalde fases wordt met geen woord gerept. En zo jaag je iedereen tegen jou in het harnas”

Jupiler Pro LeagueMoney-time in de Jupiler Pro League. Voor de spelers, maar óók voor de mannen met de fluit en de mannen aan de knoppen in de VAR-bus. Met onze huisref Tim Pots (46) tackelden wij de grootste arbitrale hangijzers. “De switch naar semi-profs in het busje heeft de problemen niet opgelost.”

12 reacties

 • constan vriel

  4 weken geleden
  Tamara Thys, en jij moet je anti Anderlechtbril afzetten en eens kijken hoeveel strafschoppen (dit seizoen) door de scheids werden gefloten die na de var NIET toegekend werden.
 • rik cappelle

  1 maand geleden
  Als club-fan moet ik wel toegeven dat ook Club wel eens wordt bevoordeeld
 • jammy cappon

  1 maand geleden
  Erwin, het was dhr pots die 15 jaar geleden 2 terechte goals van STVV afkeurde op het veld van juist ja, Anderlecht en er ook geen commentaar op had
 • Marianne Heerwegh

  1 maand geleden
  De uitleg omdat Pots geen uitgesproken topper was wil zeker niet zeggen dat hij het niet weet, hij kent het regelement of zijn broekzak. Of nu het regelement niet naar de supporter zint doet er niet toe. In het verkeer zijn ook regelementen waar niet iedereen het mee eens is ! ! !
 • Tamara Thys

  1 maand geleden
  Erwin zet uw paarse bril eens af en ga er om te beginnen alle penalty’s eens op na die Anderl dit seizoen al gekregen heeft. Bekijk die eens nuchter , je zal zien dat van die 10 (of zijn het er al 11) er zeker enkele zuivere cadeautjes bij zaten...
 1. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge