Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze huisref Tim Pots fluit Vanhaezebrouck terug na kritiek op VAR: “Er ging géén nieuwe fase in én er was een overtreding op Kortrijk-speler”

Jupiler Pro LeagueHein Vanhaezebrouck ging gisteren fel tekeer over de aanpak van de VAR bij een afgekeurd doelpunt van AA Gent. Volgens hem ging er twee keer een nieuwe fase in, maar dat ontkent onze huisref Tim Pots.

47 reacties

 • Jos Van De Plas

  4 weken geleden
  Kritiek op de VAR is er altijd van de verliezende partij nooit van de ploeg die in het voordeel staat of er voordeel bij heeft, opmerkelijk toch.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Patrick Rasschaert : heel juist verwoord Gewoon de waarheid ...! Typisch Belgisch 👎
 • Philippe Baeyens

  1 maand geleden
  Als je vlot scoort, heb je de VAR niet nodig.
 • Bart Van Troys

  1 maand geleden
  Hein de speeltijd is voorbij, het wordt stilaan dringend tijd om je mannen in vorm te krijgen en een ploeg op het veld te zetten die met vertrouwen speelt.
 • Olivier Niclaus

  1 maand geleden
  Hand in eigen boezem steken. Een AA Gent supporter.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.