.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze Club-watcher ziet blauw-zwart verder weglopen: “Dít Club is gewoonweg van een ander kaliber. In elke linie”

Jupiler Pro LeagueAls je niet eens je tweevoudige Gouden Schoen mist, hoe goed ben je dan? Club Brugge is andermaal dé winnaar van het weekend – 0-3 op ’t Kiel. Easy-peasy. Aan dit tempo hoeven die mini-play-offs straks niet meer.

21 reacties

 • Ludwig De Witte-Steen

  1 maand geleden
  Wat is het geheim van Club Brugge? Heel eenvoudig: voetballers kopen op basis van scoutingrapporten, en niet op basis van het geslijm van een bevriende makelaar die graag een commissie wil opstrijken.
 • Ann Van Hecke

  1 maand geleden
  Als club-supporter hou ik de voeten liever op de grond.alle lof mag sterk in een juist kader geplaatst worden.Brugge is een topploeg in België maar op de Europese kaart een meeloper.Alle andere Belgische ploegen het zand in de ketting van het Europese voetbal.Met de hervormingen die eraan komen wordt het Belgisch voetbal gedegradeerd naar de 3de klasse.
 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  @Guillermo Chaves, dat is waar. Vanuit het standpunt van Gent, Anderlecht en Standard ben je inderdaad maar zo goed als de tegenstander is.
 • Guillermo Chaves

  1 maand geleden
  Het beleid van Club is zeker goed geweest de afgelopen jaren maar het is ook het jarenlange zwakke beleid bij “topclubs” als Anderlecht & Standard (en zachtjesaan ook Gent) dat Club nu zo ver weg lijkt. En dàt is net geluk van Club. Er stond deze week een artikel in de kranten met een overzicht vd transfers vd afgelopen jaren vd topclubs en de balans van Club was ook niet bepaald rozengeur en maneschijn. Dus: goed beleid? Tis maar hoe je het bekijkt.. je bent maar zo goed als de tegenstand is!
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  De trainer van Anderlecht zegt dat het overal sneller gaat, dat zij daar al langer op trainen en dat de scheid zich moet aanpassen.hoeveel punten staat Anderlecht achter Club?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal