.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze Club-watcher vol lof over Mignolet: “Wat moet het als coach en als ploegmaats héérlijk zijn om op zo’n doelman te kunnen rekenen”

Club BruggeMoeizaam gaat ook. Dan helpt Simon Mignolet wel een handje, met een cruciale penaltysave als exploot. En tien punten voorsprong als gevolg. RC Genk weet wat het vanavond – drie dagen voor de topper tegen Club – te doen staat.

8 reacties

 • Jan Boden

  4 maanden geleden
  Om de flaters van de coach recht te zetten.
 • roger cordier

  4 maanden geleden
  Het was wel door een goed oostende dat hij zich in de kijker kon spelen en de strafschop was toch niet goed getrapt want normaal trapt hij ze door de netten
 • Luc Cleynhens

  4 maanden geleden
  Beste keeper in Belgie, en zeker zo goed als Courtois. De tien punten voorsprong zijn zuiver de verdienste van Mignolet !!!!!!!
 • Jos Vannuffelen

  4 maanden geleden
  @ Pol Daenens. Op Genk en Standard ook 2 strafschoppen tegen en Club won nog. Was de Varhaeghe daar ook?
 • Pol Dhaenens

  4 maanden geleden
  Dank zij de Verhaeghe Assistant Referee heeft hij geen tweede keer zijn talent moeten tonen. Oostende had twee strafschoppen moeten krijgen maar dat durfden de scheidsrechter en de VAR niet aan zo kort na elkaar en tegen Brugge. Zo wordt je natuurlijk kampioen.
 1. 50.000 euro boete voor Charleroi en co? “Clubs zijn te allen tijde verplicht om hun veld speelklaar te hebben”
  Jupiler Pro League
  25

  50.000 euro boete voor Charleroi en co? “Clubs zijn te allen tijde verplicht om hun veld speelklaar te hebben”

  Waasland-Beveren en KV Oostende riskeren serieuze boetes nadat hun velden gisteren onbespeelbaar werden verklaard door de vrieskou. Dat zegt Stijn Van Bever, Head of Communication bij de Pro League, aan VTM Nieuws. “Er hangt een sanctie van 50.000 euro aan vast", klinkt het. Een logisch gevolg is dat ook Charleroi die boete boven het hoofd hangt, nadat de wedstrijd tegen Club werd afgelast door het bevroren veld op Mambourg.
 2. Persoonlijke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”
  Play
  Anderlecht
  9

  Persoonlij­ke assistent van Kompany trotseert vrieskou in korte broek en korte mouwen: “En in de zomer draagt hij een dikke jas”

  Het was verschrikkelijk koud, gisteravond tijdens het bekerduel tussen Union en Anderlecht. Het kwik daalde stevig onder nul - ongeveer tot -6 - en de gure wind maakte het helemaal pijnlijk. Maar één man had er schijnbaar geen last van: Rodyse Munienge, een boezem- en jeugdvriend van Vincent Kompany en nu zijn persoonlijke assistent. “Misschien moet Van Ranst er eens een onderzoek naar doen.”
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openingstijdrit ga ik van mijn fiets vallen”
  Play
  PREMIUM
  Giro
  4

  EXCLUSIEF. Onze docureeks ‘Ik ben Remco’ zat in aanloop naar de Giro in het spoor van Evenepoel: “Na de openings­tijd­rit ga ik van mijn fiets vallen”

  11:56