Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil. © PN

Onze Club Brugge-watcher vindt dat het tijd wordt om machtsverhoudingen duidelijk te maken: “Wachten op een statement”

Club BruggeEven vaak puntenverlies als zeges. En wederom geen topper kunnen winnen – dit keer een matige 1-1 op de Bosuil. Wanneer maakt Club Brugge in de eigen competitie nog eens een statement? “Dat is het aan zijn status anno 2021 verplicht”, vindt onze Club-watcher. 

39 reacties

 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Ja Christiaan goethals, hebben we duidelijk gezien toen Rsca tegen Vitesse speelde, een middenmoter uit de Nederlandse competitie maar het pseudo-ajax kon toch niet winnen.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  John, om in de voetsporen te treden van Ajax speelt maar één ploeg het juiste voetbal dat is RSCA.
 • John De roo

  1 jaar geleden
  Club wil graag in de voetsporen van Ajax treden, dat kan alleen als ze transfers doen in dezelfde grootorde. Zijnde inkomende transfers van 20 a 25 Mio. Je kan niet tegelijk je beste spelers verkopen voor 25 Mio, ze vervangen voor 4 mio en in de voetsporen van Ajax treden. Je gaat misschien 1 keer geluk hebben met een transfer zoals lang maar 1 of 2 jaar nadien is die weg en vervangen dr een slechter alternatief.Op die manier zal je misschien sneller winst maken maar ga je het sportief bekopen.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  6-1 tegen Gent ,onverdiend gelijk op Anderlecht,gelijk op Antwerp een hold Up op Union en dan zwijgen over de 113min tegen Eupen maar ze zijn te groot voor België!
 • Karl Debaene

  1 jaar geleden
  Momenteel heel zwak, punt.
 1. Marc Degryse zag een hoop tekortkomingen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  24

  Marc Degryse zag een hoop tekortko­min­gen bij Anderlecht: “Er is nog veel werk voor Mazzu. Maar ook voor Verbeke”

  “Vijf nederlagen op een rij in de Brusselse derby. Jezus Christus.” Onze huisanalist Marc Degryse zag dat de beperkingen en tekortkomingen bij Anderlecht duidelijk zichtbaar waren tegen Union. Te weinig leiderschap, te weinig kwaliteit in en rond de zestien meter. Degryse maakt zich zelfs zorgen over een zomeraanwinst. “Misschien moet Peter Verbeke zelfs nog twee aanvallers halen.”