Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang bleef gefrustreerd achter op de Bosuil. © PN

Onze Club Brugge-watcher vindt dat het tijd wordt om machtsverhoudingen duidelijk te maken: “Wachten op een statement”

Club BruggeEven vaak puntenverlies als zeges. En wederom geen topper kunnen winnen – dit keer een matige 1-1 op de Bosuil. Wanneer maakt Club Brugge in de eigen competitie nog eens een statement? “Dat is het aan zijn status anno 2021 verplicht”, vindt onze Club-watcher. 

39 reacties

 • nico baelde

  1 maand geleden
  Ja Christiaan goethals, hebben we duidelijk gezien toen Rsca tegen Vitesse speelde, een middenmoter uit de Nederlandse competitie maar het pseudo-ajax kon toch niet winnen.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  John, om in de voetsporen te treden van Ajax speelt maar één ploeg het juiste voetbal dat is RSCA.
 • John De roo

  1 maand geleden
  Club wil graag in de voetsporen van Ajax treden, dat kan alleen als ze transfers doen in dezelfde grootorde. Zijnde inkomende transfers van 20 a 25 Mio. Je kan niet tegelijk je beste spelers verkopen voor 25 Mio, ze vervangen voor 4 mio en in de voetsporen van Ajax treden. Je gaat misschien 1 keer geluk hebben met een transfer zoals lang maar 1 of 2 jaar nadien is die weg en vervangen dr een slechter alternatief.Op die manier zal je misschien sneller winst maken maar ga je het sportief bekopen.
 • john dewit

  1 maand geleden
  6-1 tegen Gent ,onverdiend gelijk op Anderlecht,gelijk op Antwerp een hold Up op Union en dan zwijgen over de 113min tegen Eupen maar ze zijn te groot voor België!
 • Karl Debaene

  1 maand geleden
  Momenteel heel zwak, punt.
 1. Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbalsfeer als bij Union”
  PREMIUM
  10

  Supporters over hun Union: “Nergens vind je zo'n echte voetbal­sfeer als bij Union”

  Niet alleen op het veld, ook ernaast loopt het momenteel storm voor Union Saint-Gilloise. Wekenlang op voorhand uitverkochte wedstrijden, leeggeplunderde fanshops, buitenlandse voetbaltoeristen: wat is de verleidingskracht van de verrassende leider in onze hoogste voetbalklasse? “Echtheid. Nergens in dit land vind je nog zo’n authentieke voetbalsfeer en dito stadion als bij Union.”
 2. ‘Sprookje’ van Union wordt steeds gretiger doorverteld in het buitenland: “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”
  Belgisch voetbal
  19

  ‘Sprookje’ van Union wordt steeds gretiger doorver­teld in het buitenland: “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”

  Daar pronk je dan, Union zijnde. Zeven punten los en herfstkampioen als promovendus - ongezien. Ook in het buitenland sijpelt steeds meer door dat Felice Mazzu een sprookje aan het schrijven is in het Dudenpark. Van Spanje tot Engeland. Van Marca tot The Independent, allemaal komen ze graag kijken naar wat er zich achter de stokoude gevel van het Joseph Marienstadion afspeelt. “Brussel is weer een stad met twee clubs.”
 1. Hein Vanhaezebrouck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”
  AA Gent

  Hein Vanhaeze­brou­ck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”

  Met groepswinst in de Conference League op zak, hoopt AA Gent in de competitie eindelijk een reeks neer te zetten die aansluiting geeft bij de plaatsen in play-off 1. Die reeks moet zondag ingezet worden tegen Standard. “Ik verwacht een ‘close game’. Voor hen is dit de match van de week, terwijl wij ons eerst op Anorthosis hebben moeten focussen”