Simon Mignolet.
Volledig scherm
PREMIUM
Simon Mignolet. © Photonews

Onze chef voetbal ziet Club, onder leiding van twee Rode Duivels, weer in poleposition komen: "Big players step up in big moments”

Jupiler Pro LeagueEen tweevoudige laureaat van de Gouden Schoen en een winnaar van de Champions League toonden Club Brugge de weg in het Dudenpark. “Vanaken en Mignolet kénnen dit soort rendez-vous”, zegt onze chef voetbal Niels Poissonnier, die zich wel vragen stelt bij enkele bizarre keuzes van Club-coach Alfred Schreuder. 

6 reacties

 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Ivan De Backer: het is duidelijk dat je een Brugge supporter bent. Ze zijn al meerdere keren geholpen door de refs en Var. Echte kampioen is Union. Waren betere ploeg over de reeele competitie. De bond zal wel beslissen wie kampioen zal worden en zullen Visser nog enkele malen aanduiden als ref. Dan winnen ze zeker.
 • Dirk Bonne

  2 maanden geleden
  Oei ... het stoort blijkbaar wanneer supporters, al dan niet neutraal, blijven herhalen dat Club een verdiende strafschop werd onthouden tegen rsca ...
 • Ivan De Bakker

  2 maanden geleden
  Tuurlijk dat dit voor anti-supporters een terechte strafschop is. Net zoals die fout op CDK vorige week geen strafschop was. Mannen, zet jullie anti-bril af. Dit was GEEN strafschop, de aanvaller loopt tegen de verdediger aan aan laat zich dan spectaculair vallen. Goed dat jullie geen scheidsrechters zijn.
 • jos kenis

  2 maanden geleden
  In een herhaling later op de avond was inderdaad te zien dat de strafschop terecht was. Dus hopelijk gaan de Brugse calimerofans daar weer geen hele week over doorzeuren. Om de spanning te behouden in de playoffs speelt Union dus best minimaal gelijk op woensdag of gewoon winnen mag ook natuurlijk.
 • Gerry Hufkens

  2 maanden geleden
  Strafschop was zeker terecht! Hij tikt de speler aan dus zuivere strafschop! Fc calimero onterecht gewonnen! Als ze kampioen spelen zullen ze de onterechte kampioen zijn! Play-offs is competitievervalsing net zoals alle jaren dat dit reeds wordt toegepast! PO dient om extra geld uit de zakken van de supporters te kloppen, niet meer en niet minder. Heeft geen enkele meerwaarde voor het niveau van de reguliere competitie!
 1. Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaezebrouck: “Proficiat, Anderlecht”
  Play
  Jupiler Pro League
  15

  Kompany viert met vader Pierre en krijgt “iets drinkbaars” voor verjaardag, Vanhaeze­brou­ck: “Proficiat, Anderlecht”

  Groot was de opluchting bij Anderlecht. Van een leien dakje ging het niet in het Guldensporenstadion (2-3), wel parkeerde paars-wit zich in de top vier. Ten koste van AA Gent. Vanhaezebrouck, na de 5-0 tegen OHL: “Volkomen terecht. Zij waren constanter dan ons. Proficiat, Anderlecht.” Kompany, die snel na de match zijn vader Pierre in de tribunes opzocht en gefêteerd werd in de kleedkamer voor zijn 36ste verjaardag, loofde de mentale weerbaarheid van zijn elftal. “Ik ben toch meer tevreden dan opgelucht.”