Onze chef voetbal zag dat het Anderlecht ontbrak aan ballen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal zag dat het Anderlecht ontbrak aan ballen. © Photo News

Onze chef voetbal zag dat Anderlecht te weinig ballen toonde: “Anderlecht voetbalde op de Bosuil in kostuum. En het was nog niet eens vuil”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht leed op de Bosuil pas zijn eerste nederlaag sinds 29 augustus. En toch bestaat de indruk dat het proces alweer niet vooruitgaat. Tiens, waar zou dat aan liggen?

31 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  albert de lovendeghem aanstellen die vind anderlecht mooi voetbal speelt , maar winnen niets , welk verstand van voetbal heb je dat je moet beseffen dat een resultaat halen het belangrijkste is, europees uitgeschakeld en dan nog de conference league waar ploegen uit cyprus estland spelen, vergelijk dat met 1 amateur en nog lukt het niet maar nu zal hij zeggen vitesse een nederlandse topclub is , het word lachwekkend
 • Stefaan Cammans

  2 maanden geleden
  Felice Mazzu zou een goeie trainer voor RSCA zijn.
 • Francis Davis

  2 maanden geleden
  Zitten ze bij rsca nu echt te slapen….andere coach en het is opgelost,hij kàn het niet !!
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Hoelang ga die onkunde van mister Kompany nog krediet krijgen bij paars-wit Net als Martinez altijd positief zelfs als het slecht is ...🙄 Beter eens bij Mazzu lessen gaan volgen als coach ...
 • dany tavernier

  2 maanden geleden
  Antwerp heeft verdiend gewonnen, al is dit tegen het huidige Anderlecht niet zo moeilijk. De ploeg van clown Vincent is mateloos overroepen en hangt met haken en ogen aan elkaar. Over de trainer zwijg ik, alhoewel zijn commentaren over de matchen van Anderlecht een serieus comedy gehalte hebben.