Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht. © BELGA

Onze chef voetbal zag Anderlecht heer en meester zijn in Luminus Arena: “Is de eindspurt ingezet?”

Jupiler Pro LeagueOnze chef voetbal zag een sterk Anderlecht, dat een nieuw elan lijkt te hebben gevonden. En een zwak Racing Genk, waar plots de twijfels toeslaan. Maar vooral: een uitgelaten Vincent Kompany, die in zijn nopjes was. “Het is altijd met twee woorden spreken als het over Anderlecht gaat, maar is hun eindspurt ingezet?” 

14 reacties

 • Walter De Vuyst

  7 maanden geleden
  Snel technisch verfijnd voetbal , de mooiste wedstrijd die ik de afgelopen maanden gezien heb , een Anderlecht bestaande uit 7 jeugdspelers uit de regio en een knap Union dat het spel meespeelde en zich niet ingroef . Ook een pluim voor de uitstekende scheidsrechter in een uiterst sportieve wedstrijd . Meer van dat !
 • Steven Sleeuwaert

  7 maanden geleden
  Ik zag enkel een bijzonder zwak genk, gelukkig voor anderlecht!
 • Frankie Deygers

  7 maanden geleden
  Eens een goede match en ze gaan alweer mee doen voor de titel volgens Kompany en co. Ze spelen met huurlingen die in juni weg zijn en dan...Opnieuw geld vragen aan de andere Europees,spelende ploegen ?
 • GILLES VAN HECKE

  7 maanden geleden
  Precies toch een andere match gezien
 • Frankie Albert Goethals

  7 maanden geleden
  De ene keer win je, de andere keer verlies je. Maar je kan natuurlijk niet altijd pech hebben, soms moet het ook eens meezitten. Bovendien kan je van 18-jarigen niet verwachten dat ze elke wedstrijd de ploeg dragen. De toekomst oogt mooi, daarover gaat het. Groeien en mooi voetbal brengen tot spijt van wie het benijt. Geloven in eigen kunnen, ook al spelen veel ploegen tegen RSCA met de handrem op, die jonge gasten boezemen duidelijk angst in.