Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht. © BELGA

Onze chef voetbal zag Anderlecht heer en meester zijn in Luminus Arena: “Is de eindspurt ingezet?”

Jupiler Pro LeagueOnze chef voetbal zag een sterk Anderlecht, dat een nieuw elan lijkt te hebben gevonden. En een zwak Racing Genk, waar plots de twijfels toeslaan. Maar vooral: een uitgelaten Vincent Kompany, die in zijn nopjes was. “Het is altijd met twee woorden spreken als het over Anderlecht gaat, maar is hun eindspurt ingezet?” 

14 reacties

 • Walter De Vuyst

  2 jaar geleden
  Snel technisch verfijnd voetbal , de mooiste wedstrijd die ik de afgelopen maanden gezien heb , een Anderlecht bestaande uit 7 jeugdspelers uit de regio en een knap Union dat het spel meespeelde en zich niet ingroef . Ook een pluim voor de uitstekende scheidsrechter in een uiterst sportieve wedstrijd . Meer van dat !
 • Steven Sleeuwaert

  2 jaar geleden
  Ik zag enkel een bijzonder zwak genk, gelukkig voor anderlecht!
 • Frankie Deygers

  2 jaar geleden
  Eens een goede match en ze gaan alweer mee doen voor de titel volgens Kompany en co. Ze spelen met huurlingen die in juni weg zijn en dan...Opnieuw geld vragen aan de andere Europees,spelende ploegen ?
 • GILLES VAN HECKE

  2 jaar geleden
  Precies toch een andere match gezien
 • Frankie A S Goethals

  2 jaar geleden
  De ene keer win je, de andere keer verlies je. Maar je kan natuurlijk niet altijd pech hebben, soms moet het ook eens meezitten. Bovendien kan je van 18-jarigen niet verwachten dat ze elke wedstrijd de ploeg dragen. De toekomst oogt mooi, daarover gaat het. Groeien en mooi voetbal brengen tot spijt van wie het benijt. Geloven in eigen kunnen, ook al spelen veel ploegen tegen RSCA met de handrem op, die jonge gasten boezemen duidelijk angst in.
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.