Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal vraagt zich af of De Witte AA Gent nog play-off 1 ziet spelen: “Als het had gemogen, had hij Hein eens goed geknuffeld”

Jupiler Pro LeagueStilaan kruipen de Buffalo’s uit het diepe dal. Op karakter, met een geweldige Bolat, en dankzij het Hein-effect’ wonnen zij in ‘Jan Breydel’. AA Gent slaakt net voor Kerst een zucht van opluchting.

2 reacties

 • joseph Leysen

  1 maand geleden
  Volgens mij heeft Gent niet veel bijgedragen tot de coefficient dit jaar. Dat degene die het verdient in Europa komt. Rest is bijzaak.
 • Jos Vannuffelen

  1 maand geleden
  Hopelijk haalt Gent Play off1 en speelt het daarna Europees, een goede zaak voor de nationale coefficient. Ook Genk in de CL is een garantie op een pak punten.
 1. Basisplaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona
  Jupiler Pro League

  Basis­plaats voor Lamkel Zé tegen Cercle: Mbokani en Refaelov niet fit, Gélin en Miyoshi testen positief op corona

  Lamkel Zé staat om negen uur aan de aftrap bij Antwerp tegen Cercle. Iets wat tot voor kort onwaarschijnlijk leek. Frank Vercauteren zag de voorbije dagen en uren immers de ene na de andere speler uitvallen. Nadat Hongla (geschorst) en Haroun (niet fit) al onbeschikbaar waren, kwamen daar nu ook Gouden Schoen Refaelov en topschutter Mbokani bij. Het duo is niet helemaal speelklaar en krijgt uit voorzorg enkele extra dagen rust. Nog een grote opdoffer is echter het uitvallen van Jérémy Gélin en Koji Miyoshi. Het duo testte positief op corona en kan dus uiteraard niet starten.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"