Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze chef voetbal vindt dat fans zich -hoe frustrerend ook- moeten neerleggen bij nieuwe non-match: “Dit Anderlecht kán niet beter”

Jupiler LeagueAnderlecht-AA Gent was een knoeiboel. Het voetbal was de grote verliezer in het Lotto Park. En leest U dit even: Club Brugge is ook máár een Europa League-ploeg. En die Europa League-ploeg telt na deze niet-essentiële voetbalmatch 19 punten meer dan Anderlecht en 25 meer dan AA Gent. Onze chef voetbal vreest echter dat er voor de fans van paars-wit niet veel anders opzit dan er zich bij neer te leggen. Hoe frustrerend ook. 

40 reacties

 • dirk claeys

  1 maand geleden
  Brugge blijkt vandaag ook maar een doodgewone ploeg, hun beste tijd is ook weg, een verouderde middenveld te,weinig in Europa moet vervangen willen ze hogerop gaan!
 • Karel Dierckx

  3 maanden geleden
  Antivoetbal van Gent? Dat vond ik ook, maar dat is geen excuus. Van de 18 eersteklassers trekken er pakweg 10 bijna elke week een muurtje op. In België moet je daar aan gewend zijn. Daar wringt het schoentje bij RSCA: echt goeie kansen bij elkaar spelen lukt weinig, en van de kleine kansjes halen ze niets. Dat is ok voor een middenmoter of staartploeg, maar als je wilt pretenderen beter te zijn dan dat moet je consistenter punten kunnen halen.
 • Anne Lieshout

  3 maanden geleden
  Er is maar 1 correcte oplossing voor dit probleem. En dat is de trainer met zijn 'systeem'. Na 1.5 jaar mag er wel eens beterschap komen. Kompany is zelf te laf om er een punt achter te zetten. Indien hij toch Anderlecht nauw in het hart draagt, zou hij beter de handdoek in de ring gooien en de club door een ervaren iemand terug op de rails laten zetten. En het bestuur heeft niet het lef om in te grijpen. Zijn (Kompany) krediet is al lang op bij de supporters. "Open jullie ogen bestuur".
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Elke andere échte trainer uit de Jupiler league bereikt met Anderlecht méér dan Kompany !(door spelers smalend Obama genoemd). Pak Vanderhaeghe ! Zeker weten !
 • rudy de clerck

  3 maanden geleden
  Anderlecht 100 miljoen schuld , daarom moeten zij de jeugd inschakelen
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend