Club Brugge verloor op eigen veld van Charleroi.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Brugge verloor op eigen veld van Charleroi. © Photo News

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert ziet hoe Club het spel bedrijft door naar het plafond te staren: “Het knettert niet”

Jupiler Pro LeagueClub Brugge is het nieuwe voetbalseizoen met een valse noot begonnen. Blauw-zwart ging op eigen veld onderuit tegen Charleroi. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert was erbij. “Clement dient alternatieven aan te bieden aan zijn groep. Think out of the box.”

18 reacties

 • Georges Vande Velde

  2 jaar geleden
  Zoals hier door een voetbalspecialist word aangehaald Clement is de verantwoordelijke voor zijn groep, simpel toch. Wegvluchten kan hij als de beste maar tactisch is hij een beginneling. Wanneer het minder gaat dan zie je de kwaliteiten van een trainer niet als het goed gaat.
 • Dimitri Wittenberg

  2 jaar geleden
  Ilya van hoed: al vergeten hoe de supporters van club, rsca de grond inboorde na iedere match zeker? Ik hoop dat het vant jaar is andersom is
 • andy waelkens

  2 jaar geleden
  Ben blij dat iedereen een verstandige kijk heeft op het voetbal. Proficiat mannen met jullie reacties
 • Ilya Van Hoed

  3 jaar geleden
  Is gemakkelijk hoor, een ploeg al meteen de grond in boren na 2 nederlagen, OK, het was niet goed, maar het is wel heel vroeg om nu al conclusies te trekken, club zal ook nog wel een aantal transferts doen
 • Frankie A S Goethals

  3 jaar geleden
  Geert, Bianca, iedereen weet toch dat Club zijn titel heeft afgekocht. Club wil zo graag de rechtvaardige uitgangen met zijn CEO en bestuur, terwijl ze achter de schermen iedereen bedotten. Zoals ook met hun deelname in 1B, alle middelen zijn goed bij hen om zich 'groot' te vinden, terwijl ze met hun titels nog niet aan de helft komen van de echte grote kampioen.
 1. Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  12

  Marc Degryse genoot met volle teugen van “machine” Genk: “El Khannouss en Trésor kwamen Anderlecht tonen wat écht talent is”

  Onze huisanalist Marc Degryse schenkt in zijn terugblik op het voorbije voetbalweekend aandacht aan Genk en Union, volgens hem “zonder enige twijfel de twee beste ploegen”. “Het verschil tussen Genk en Anderlecht was imméns. Al wat Genk heeft - intensiteit, duelkracht, evenwicht - dat mist Anderlecht.” Daarnaast heeft Degryse het ook over de topper tussen Club en Antwerp - “die viel wat tegen” - en over het wangedrag van supporters. “Het is aan de Pro League om ervoor te zorgen dat die mannen de stadions niet meer binnen raken.”