Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal stelt opnieuw vast dat Club Brugge geen tegenstander heeft in België: “Gezocht: rivaal”

Jupiler LeagueGeeuw. Club Brugge heeft gewonnen. Voor de verandering. Of het nu tegen groot of klein is. Het is eenzaam aan de top voor Club. Gevolg is dat ook de persartikels nog weinig verrassen. Don’t blame us.

18 reacties

 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Zegt veel over het Belgisch voetbal. Club Brugge hoort zelfs niet thuis in de subtop van Europa. Het Belgisch voetbal is aldus zeer ondermaats.
 • Willy Ardijns

  1 jaar geleden
  Inderdaad op vele vlakken is Club gewoon top, maar ze nu al kampioen schrijven is voorbarig, maar dat weten jullie wel. Wat ik mij wel afvraag is dat nu jullie Club zo bewieroken toch bijna iedere dag Anderlecht in de picture zetten, doen jullie dat uit jarenlange gewoonte, of hebben jullie daar baat bij ? Misschien zou het voor de journalisten wat minder monotoon zijn om zich ook eens wat meer te verdiepen in de werking van de andere profclubs.
 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Tja, met hulp van VAR en scheids in alle wedstrijden.
 • Freddie Heremans

  1 jaar geleden
  Het kan op grootsprakerigheid lijken, maar het is het niet : dit Club kan enkel geklopt worden door ... zichzelf. Als ze, zoals gisteren in de 2e helft er beginnen met hun klak naar te smijten, onverschillig, overmoedig, zonder grinta, op het randje van het arrogante, kan dit hen zuur opbreken. Gent liet na het af te straffen, andere ploegen mogelijk niet.
 • Herman Thys

  1 jaar geleden
  De volgende 5 matchen zullen hem tegenspreken. De chef wil alleen discussies uitlokken want van voetbal heeft hij nog altijd weinig verstand.
 1. Amateurbeelden tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilippe: “En ik dacht dat ik snel reed”
  Play
  Wielrennen
  34

  Amateur­beel­den tonen hoe Van der Poel als een raket omhoog vloog, Alaphilip­pe: “En ik dacht dat ik snel reed”

  10:06
 2. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"