De broodnodige zege is binnen: Vormer en Vanaken met innige knuffel.
Volledig scherm
PREMIUM
De broodnodige zege is binnen: Vormer en Vanaken met innige knuffel. © PN

Onze chef voetbal over de eerste matchbal van Club donderdag: “Reken maar dat de champagne zal smaken op Anderlecht”

Champions' play-offsBloed, zweet en tranen kost het Club Brugge om veilig de haven binnen te varen. Een punt donderdag op Anderlecht volstaat voor een nieuwe titel. De Ketelaere stond op, en Vanaken haalde zijn gram met de winning-goal. De analyse van onze chef voetbal Stephan Keygnaert.

40 reacties

 • André Christiaens

  1 maand geleden
  FC Brugge gaat iedereen nog eens verrassen met 2 maal te winnen, donderdag met 1-2 van Anderlecht en met 2-0 op zondag van RC Genk. Weeral gaan ze een straat lengte voorliggen. Antwerp - Genk - Anderlecht hebben hun ziel uit hun lijf gespeeld met in hun gedachte wij gaan FCB eens het voetballen leren. Er staan al spelers van A-G-A klaar om bij FCB te komen spelen, daar is geld te verdienen en hier bij ons niks. Als FCB een tandje hoger schakelt ligt de rest in de achtervolging.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Brugge zal vol aan de bak moeten tegen Anderlecht want ik zie Racing niet verliezen van Antwerpen, zeker als Antwerp het op een voetballende wijze doet zoals Genk. Misschien is er een ref die de klucht van Mbokani door ziet.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Dik verliezen tegen anderlecht en dan de laatste match tegen genk! Ze worden geen kampioen, ze doen het in hun broek, met veel geluk gewonnen tegen den antwerp. Dat ze de schuimwijnflessen maar toe laten...
 • eric debanne

  1 maand geleden
  De beste ploeg van de kompetitie vooraleer de play-offs begonnen maar deling der punten is onterecht ! Je hebt ze gedurende het hele seizoen verdient ! Brugge kampioen Genk vice kampioen
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Dan Rene Vanvossem wordt Club Brugge kampioen ook al heeft Genk een beter doelsaldo,Club was bij de stop van het reguliere seizoen eerste.