Onze chef voetbal zag vooral Club Brugge als winnaar uit Racing Genk-Anderlecht komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal zag vooral Club Brugge als winnaar uit Racing Genk-Anderlecht komen. © Photo News

Onze chef voetbal: “Dit was de beste match van Anderlecht in de Champions’ Play-offs. En de minste van Racing Genk”

Jupiler Pro LeagueClub Brugge is komende zondag kampioen als het in zijn twee komende wedstrijden 6 op 6 haalt. Met dank aan Anderlecht, dat in Limburg zijn meest complete wedstrijd van deze play-offs speelde (en tóch niet kon winnen). Racing Genk oogde precies minder fris. De topper in de Luminus Arena door de ogen van onze chef voetbal: “Genk had een hele avond moeite met de opzet van Anderlecht om hoog te storen.”

29 reacties

 • Taso Zervas

  1 maand geleden
  Zo geweldig was Anderlecht nu ook niet om van dit zwakke Genk niet te kunnen winnen.
 • Wilfried Desoete

  1 maand geleden
  Ben geen Anderlecht fan maar bekijk ieder wedstrijd neutraal en daarom oprechte wedstrijd van Anderlecht heel mooie voetbal heb er van genoten doe zo verder
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  marc. Zonder vlot scorende spits wordt er niets gewonnen. Topscorer voor RSCA heeft 6 (ZES!) velddoelpunten!!
 • marc castermans

  1 maand geleden
  Wat een metamorfose dit Anderlecht. Als de typeploeg vroeger was gevonden dan stonden ze nu reeds op kop. Kompany heeft geweldig werk geleverd ondanks de vele twijfels over zijn aanpak, ook die van mezelf. Deze ploeg kunnen behouden en nog iets versterken en we spelen terug mee voor de titel over twee jaar. Club is de terechte kampioen, maar haar sterkte is meer op het niveau Europa L. dan de Champ. L. Ons voetbal stagneert aan de top.
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Ik vind dat de vier play-offs ploegen momenteel aan elkaar gewaagd zijn. Het enige voordeel dat Club Brugge momenteel (nog) heeft is de voorsprong van een handvol punten op het trio achtervolgers. Spannend is het alleszins. Als Antwerp Brugge vanavond (misschien) kan kloppen, ligt alles weer min of meer open. Wint Brugge, dan is de kampioen gekend. @ Eric Severijns : Vorige week verdiende Anderlecht dan weer minder.. Zo gaat dat.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.