.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze AA Gent-watcher ziet Buffalo’s offensief sukkelen: “Geen enkele veldgoal na 3 speeldagen, dat is zorgwekkend”

Jupiler Pro LeagueAA Gent, met Laszlo Bölöni voor het eerst aan het roer, kijkt tegen een dramatische nul op negen aan. De ploeg die vorig seizoen de meeste goals maakte in Belgische competitie, scoorde na drie speeldagen nog niet één keer uit een echte veldgoal. “Zorgwekkend", weet onze AA Gent-watcher.

6 reacties

 • luc teirlynck

  9 maanden geleden
  Komt wel goed met gent , alles word teveel uitvergroot ... trainer, David, titelambities enz.... Nog even geduld en alles komt goed
 • Ronny Steyaert

  9 maanden geleden
  Mr. Vande Velde, niets verwijten en duidelijk de betere, daar koopt ge niks mee. Wat moest Antwerp eigenlijk meer doen dan de nul op 't bord houden? Zelfs al kwam Gent op gelijke hoogte, denk niet dat ze met een punt zouden teruggekeerd zijn, het kraakt en piept overal bij Gent. En met stramme werkpaarden alleen wint ge geen prijzen.
 • Georges Vande Velde

  9 maanden geleden
  Enige wat je AA Gent niet kunt verwijten is gebrek aan inzet. Gisteren waren ze vooral in de tweede helft duidelijk de betere, het probleem doelkansen en afwerken , maar tegen dit negatief Antwerp was het extra moeilijk. Antwerp op de klassieke manier , scoren en dan achteruit kruipen , dit is ook Belgisch voetbal !
 • Johan Billiet

  9 maanden geleden
  Gent heeft minder spelerskwaliteit dan vorig seizoen, da's al. Ik neem aan dat Bolöni ook meteen de bons krijgt..tenminste als De Witte consequent met zichzelf is ??
 • nick verheyen

  9 maanden geleden
  Geweldig, daar staan ze nu met al hun aankopen, uitdager van club??, man man, 1 titel in hun bestaan en ze denken een topploeg te zijn, elk jaar een pak nieuwe spelers kopen, eigen jeugd??, nooit van gehoord, nee gent krijgt 0,0% respect van mij
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge