Photo News
Volledig scherm
© Photo News
3
EINDE
1
 • Didier Lamkel Ze 20' 69'
 • Dieumerci Mbokani 55'
 • Dino Arslanagic 35'

Onvermijdelijke Didier Lamkel Zé leidt Antwerp met twee goals naar zege tegen Cercle

Jupiler Pro LeagueEen volwassen Antwerp boekte zonder echt diep te moeten gaan makkelijk zijn vijfde seizoenszege tegen Cercle Brugge. Lamkel Zé was de afwerker met dienst. De onvoorspelbare Kameroener trof twee keer raak.

4 reacties

 • Freddy Van Hulst

  2 jaar geleden
  Zeveraars hieronder. En Zé was gisteren de discipline zelve. Maakte geen fouten en als hij zelf onderuit werd gehakt, bleef hij kalm. Let's go, Didier.
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 jaar geleden
  Standard B doet het niet slecht met Bolat,Arslanagic,Defour,Mbokani,Boloni en D'Onofrio.Spijtig dat Jelle Van Damme er niet meer bij is.Misschien kunnen ze Jova nog halen!OfGillet als doublure voor Bolat.De Schelde is een bijrivier van de Maas geworden,maar dat zal de burgemeester niet graag horen.
 • Tygra Schepens

  2 jaar geleden
  Ocharme Cercle , gaan ze echt voortdoen met die trainer. 1b is niet meer ver hoor.
 • Pat Vanbeveren

  2 jaar geleden
  Al maakt ie er tien. Onvoorstelbaar dat die gek nog mag meespelen.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechische spits in deal met dure vleugelspeler?
  Jupiler Pro League

  Krmencik wil bij PAOK blijven, betrekt Club Tsjechi­sche spits in deal met dure vleugelspe­ler?

  Met vijf goals in negen matchen heeft Michael Krmencik zijn start bij PAOK niet gemist. De Tsjechische huurling van Club Brugge voelt zich in zijn sas in Griekenland, zo bleek uit een interview na de bekerwedstrijd van gisteravond tegen Lamia (5-2): “Ik hoop dat ik hier na de zomer kan blijven, mijn makelaar is daarover in gesprek met Club. Ik hou van het leven in Thessaloniki en heb er samen met mijn gezin een geweldige tijd”. Bij blauw-zwart heeft Krmencik geen toekomst, alleen zal PAOK wel een transferprijs moeten betalen voor de spits waarvoor Club vorige winter zes miljoen euro neertelde. Mogelijk wordt Krmencik komende zomer betrokken in een eventuele transfer van Clubtarget Christos Tzolis (18). Club bood deze winter volgens Griekse bronnen 8 miljoen euro plus Krmencik voor de vleugelspeler, wat door de Grieken geweigerd werd. Misschien komt daar over enkele maanden verandering in.
 1. Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?
  Belgisch voetbal
  4

  Hoe zit het nu weer met de verdeling van de Europese tickets? En wat als Racing Genk ook de beker wint?

  De reguliere competitie in de Jupiler Pro League zit er bijna op. Na zondag is het tijd voor de play-offs. De top-4 strijdt in de Champions’ play-offs om de titel én Europees voetbal en de nummers 5 tot en met 8 maken via de Europe play-offs óók nog kans op een Europees ticket. Maar hoe zit het nu weer exact? En welke gevolgen kan bekerwinst van Genk of Standard hebben? Een overzicht.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne