BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Twee uitblinkers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard

Jupiler Pro LeagueClub Brugge won vanmiddag al bij al makkelijk van Standard (3-1) waardoor het de voorsprong op eerste achtervolgers Antwerp en Genk vergrootte tot 14 punten. Bij blauw-zwart blonken er twee spelers uit, terwijl er twee anderen die nog eens hun kans kregen van Philippe Clement ver onder de verwachtingen bleven. Bij Standard veel vijven en zesjes - al geraakte zelfs niet iedereen aan die cijfers.

10 reacties

 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Begrijp npg steeds niet waarom Rits steeds wordt opgesteld en Balanta niet !
 • valee frans

  1 jaar geleden
  Ik hoor geen reactie op de niet gefloten strafschop voor mij 100 procent penalty er zijn er al voor minder gefloten
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Swinnen meen jij dat nu echt wat je zegt ? Nee toch. Sobol, voor u Sobel, was gewoonweg onbestaande en van Okereke kan dat reeds een jaar gezegd worden en jij vind dat er van de ene meer dreiging uitkomt en dat die laatste ook moet blijven bestaan. Lees eens de beoordeling van beiden hun match door de reporters. Verder is het geen discussie met u daarover waard. Te gek voor woorden.
 • Frederick Timmerman

  1 jaar geleden
  Nog even en de Play Offs zijn bijzaak!
 • Johan Swinnen

  1 jaar geleden
  Met Sobel veel meer dreiging dan met Denswil. Laat hem maar even staan net zoals OKereke. De flanken die tegen Cercle niet present waren , vond ik vandaag terug dreigend waardoor er ruimte kwam voor de Lang en Vanaken. @ Harold : heb jij de wedstrijd van Vanaken gezien ?