Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Paar momenten waar het net wat scherper kon”: dit zijn de punten van Antwerp en Genk, waar ‘Grote 3' weer uitblinken

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft de eerste topper van de dag gewonnen. In een match die alle kanten uit kon, hoefde Antwerp eigenlijk niet te verliezen. De Genkse efficiëntie van de ‘grote 3' zorgen voor 37 op 39, en dat weerspiegelt zich in de punten.

4 reacties

 • Floris Roberto

  3 maanden geleden
  Tresor en Heynen waarom worden ze niet opgeroepen door de heer Martinez. Hij roep DeBast op die nog maar 7 wedstrijden in eerste klasse heeft gespeeld. En ja Mr Martinez je bent niet leer geloofwaardig en dit al een hele tijd
 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  De ambitie van Antwerp in het begin van de competitie was duidelijk kampioen spelen en deze van Racing in de play-off 1 zitten, het is nog heel lang maar tot nu toe zitten ze op schema met Racing Genk een stap voor.
 • Wouter Gabriels

  3 maanden geleden
  Wanneer wordt Heynen systematisch opgeroepen bij de Duivels in plaats van ventjes van Anderlecht die nog alles moeten bewijzen? Technisch uitstekend, vista, werkkracht, neus voor goals.
 • James Williams

  3 maanden geleden
  Geef Vines maar een 3 zoals elke week. Kan totaal niet mee maar Van Bommel blijft hem zonder reden opstellen. Absurd gewoon
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.