Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén acht bij Club Brugge, Anderlecht trekt met vier buizen huiswaarts

Jupiler Pro LeagueEen duidelijke overwinning van Club Brugge tegen Anderlecht: 3-0. In ons rapport duikt niemand van blauw-zwart onder de zes op tien, met Ruud Vormer als primus. Bij de Brusselaars echter vier buizen, één man trekt zelfs met een drie huiswaarts. Hieronder alle punten uit de topper. 

9 reacties

 • Van Camp Robin

  5 maanden geleden
  De grootste buis is Kompy. Vanaf dat hij toegekomen is op Anderlecht is het bergaf gegaan. Ze zullen nog tranen laten dat ze Vercauteren hebben buiten gegooid en Kompy gehouden hebben.
 • Philippe Vander Haeghen

  5 maanden geleden
  Een ventje van 17 jaar in zijn eerste wedstrijd tegen Vormer zetten. Wat is het volgende? Anderlecht was werkelijk nergens. De enige op niveau dit seizoen is Murillo. Zwakke trainer.
 • jenny charels

  5 maanden geleden
  Van die miljoenen van Doku zal Anderlecht weinig zien. Hun schulden tegenover Coucke zijn een veelvoud. Die miljoenen gaan dus integraal naar Coucke. Gevolg: flink verzwakte ploeg en toch niks kunnen uitgeven om te versterken. Ook dit nog: Sambi lokonga, in de kranten vrijdag de grote mond, op het veld de grootste schlemiel.
 • NICO JANSSENS

  5 maanden geleden
  Ik word als Anderlecht-supporter hoe langer hoe meer beschaamd! We zijn op dit moment niet meer als een degradatie ploeg!! Je verkoopt je beste speler en je wil Europees halen?!? Ik denk het niet!?! Dit wordt weer spelen tegen degradatie en weer geen Europees voetbal! Triestig vind ik dit... ik zal dus blijkbaar blauw-zwart supporter moeten worden blijkbaar...
 • Gunther Franken

  5 maanden geleden
  Zwakste ploeg van die uit Brussel dat ik ooit heb gezien.Een middenmotorploegske.
 1. ONS RAPPORT. Twee uitblinkers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  10

  ONS RAPPORT. Twee uitblin­kers bij Club, wissels Clement kunnen allerminst overtuigen - Twee gebuisden bij Standard

  Club Brugge won vanmiddag al bij al makkelijk van Standard (3-1) waardoor het de voorsprong op eerste achtervolgers Antwerp en Genk vergrootte tot 14 punten. Bij blauw-zwart blonken er twee spelers uit, terwijl er twee anderen die nog eens hun kans kregen van Philippe Clement ver onder de verwachtingen bleven. Bij Standard veel vijven en zesjes - al geraakte zelfs niet iedereen aan die cijfers.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"