Hendry wint het kopduel van Frey.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendry wint het kopduel van Frey. © BELGA

ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

Jupiler Pro LeagueGeen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.

12 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Club zit al op zijn tandvlees. Veel spelers speelden al boven hun niveau en lopen nu op apegapen. Uiteraard kon dit niet blijven duren, je kan van doorsnee boerenpaarden géén mustangs maken. Ze hadden in de JPL tot nu toe héél veel geluk en sprokkelden punten waar ze deze niet verdienden. Clement kan ze ook niet langer nog begeesteren en de bankzitters hebben terecht vragen over hun statuut.
 • Jean claude Bailly

  1 maand geleden
  Gemiste kans van De ketelaere ? Schakelt mooi Butes uit ,en enkel door dat De Laet toevallig op de juiste plaats staat,is het geen doelpunt,van een gemiste kans zou ik niet spreken.
 • Jess Degrauwe

  1 maand geleden
  Jongens, jongens toch... Laat die jongen eens rustig groeien met vallen en opstaan en gooi niet meteen met stenen wanneer het eens wat minder wordt. Hij is nog maar pas 20, moet nog wat body en massa aan ervaring krijgen en de media wil hem nu al aan de grond nagelen bij een mindere prestatie.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Maakt niet uit hoe brugge speelt. Var en scheids regelen wel dat tegen het einde van de competitie het ‘zaakje’ beklonken is…. Eens te meer!
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  De Ketelaere is een voetballer die meer verdiend dan met wat stampers samen te spelen.
 1. Play-offs en rol van Genk-coach Emilio Ferrera in 2013-2014 verdacht? “Mogi Bayat bood luxehorloges aan om matchen te beïnvloeden”
  Jupiler Pro league
  14

  Play-offs en rol van Gen­k-coach Emilio Ferrera in 2013-2014 verdacht? “Mogi Bayat bood luxehorlo­ges aan om matchen te beïnvloe­den”

  Zijn de play-offs van het seizoen 2013-2014 en de daarbij horende titel van Anderlecht verdacht? Volgens de documentaire ‘Le milieu du terrain’ die vanavond wordt uitgezonden op La Une speelde Genk-coach Emilio Ferrera mogelijk een dubieuze rol. En er was makelaar Mogi Bayat, die als ‘master of puppets’ her en der luxehorloges aanbood om wedstrijden te beïnvloeden.