Hendry wint het kopduel van Frey.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendry wint het kopduel van Frey. © BELGA

ONS RAPPORT. Drie Club-spelers met 7, een 5 voor "heel bleke” De Ketelaere - Antwerp grossiert in zesjes

Jupiler Pro LeagueGeen winnaar op het veld in Antwerp - Club, al wint blauw-zwart over negentig minuten op punten. Dat reflecteert zich ook in onze spelersbeoordelingen met drie bezoekers die een 7 op 10 krijgen. Bij Club bleef alleen De Ketelaere onder de verwachtingen: ‘CDK’ heeft duidelijk even nood aan wat rust. Geen 7's voor Antwerp, wel veel zessen en ook enkele jongens die ondermaats bleven. Ons individuele spelersrapport.

12 reacties

 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Club zit al op zijn tandvlees. Veel spelers speelden al boven hun niveau en lopen nu op apegapen. Uiteraard kon dit niet blijven duren, je kan van doorsnee boerenpaarden géén mustangs maken. Ze hadden in de JPL tot nu toe héél veel geluk en sprokkelden punten waar ze deze niet verdienden. Clement kan ze ook niet langer nog begeesteren en de bankzitters hebben terecht vragen over hun statuut.
 • Jean claude Bailly

  1 jaar geleden
  Gemiste kans van De ketelaere ? Schakelt mooi Butes uit ,en enkel door dat De Laet toevallig op de juiste plaats staat,is het geen doelpunt,van een gemiste kans zou ik niet spreken.
 • Jess Degrauwe

  1 jaar geleden
  Jongens, jongens toch... Laat die jongen eens rustig groeien met vallen en opstaan en gooi niet meteen met stenen wanneer het eens wat minder wordt. Hij is nog maar pas 20, moet nog wat body en massa aan ervaring krijgen en de media wil hem nu al aan de grond nagelen bij een mindere prestatie.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Maakt niet uit hoe brugge speelt. Var en scheids regelen wel dat tegen het einde van de competitie het ‘zaakje’ beklonken is…. Eens te meer!
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  De Ketelaere is een voetballer die meer verdiend dan met wat stampers samen te spelen.
 1. Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrijden aan de kant moet blijven
  Play
  Club Brugge
  30

  Club Brugge vangt bot in beroep tegen schorsing Sylla, die drie wedstrij­den aan de kant moet blijven

  Club Brugge moet het de komende drie competitiewedstrijden zonder Abakar Sylla doen. Blauw-zwart ging in beroep tegen de beslissing van het Disciplinair Comité om Sylla drie speeldagen te laten schorsen voor zijn rode kaart op Anderlecht, maar ving bot. Morgenavond tegen Union is Sylla er al niet bij, ook tegen KV Oostende en AA Gent moet de revelatie in de Clubdefensie van aan de zijlijn toekijken.