BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Antwerpse invallers maken ‘t verschil, toch ook twee zevens bij Club

Jupiler Pro LeagueVoor Antwerp een onverhoopt punt, voor Club een uitslag waar weinig mee op te schieten valt. De topper op Jan Breydel baarde een gelijkspel, waar leider Racing Genk straks mogelijk wel bij vaart. En dat met dank aan drie van de vier Antwerpse invallers. Onze cijfers op een rij na een genietbare pot voetbal.

12 reacties

 • Peter Debrouwer

  2 maanden geleden
  Als er enen het verschil maakte was het wel Lardot ! Incompetentie van de Belgische arbitrage nogmaals bewezen !
 • willy staes

  2 maanden geleden
  VAR had gelijk dat het niet ingreep , lichte strafschop bestaat niet , fout is strafschop .
 • Jan Van Ouytsel

  2 maanden geleden
  Licht gefloten strafschop, maar Scott krijgt wel de elleboog/arm van Mechele in het gelaat. Meer dan 90% van de spelers zou tegen de grond gaan en acteren alsof hun kaaksbeen is gebroken. Dan zou de reactie of het al dan niet strafschop is, misschien anders zijn. Goed van Scott dat hij deze comedie niet speelt.
 • Luc Van Speybrouck

  2 maanden geleden
  niet de invallers maken het verschil, wel de scheidsrechter ... alweer... begint verdacht te stinken
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  De bond bepaald wie kampioen mag worden tenzij de overmacht te groot is Wees maar zeker dat Brugge niet bij eerste twee mag zijn En dan zijn ze verwondert dat er rellen of protest uitbreekt De zakker wordt ook bepaald Manieren genoeg overmatig geel en rood uitdelen ( straffen zwaarder)aan de betere spelers en dan zoals nu penals uitdelen en uitslag bepalen door richtlijnen aan var ( anders kun je het niet noemen dit was duidelijk)